Bewust Amersfoort » Nieuwsbrief » Op de drempel van het nieuwe jaar!

Nog twee dagen en we sluiten het jaar af. Velen hebben vrij om met familie door te brengen of gewoon uit te rusten. Even niets doen. De donkere dagen vragen er ook om om naar binnen te keren en terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit naar het nieuwe jaar.

Als ik terugblik, dan zie ik een fantastisch jaar. Ons ledenaantal groeit met de dag, we hebben nu al meer dan 90 leden! Ook hebben we een prachtig Inspiratiefestival gehad, waarbij ondanks de regen maar liefst 250 bezoekers zijn geweest. Ons netwerk wordt door de inwoners van Amersfoort gezien als een netwerk waar zij terecht kunnen voor vragen rond bewust leven en ook andere organisaties en bedrijven zien ons netwerk als één van de ondernemersnetwerken in Amersfoort. Begin 2016 had ik niet kunnen vermoeden dat we dit jaar zoveel zouden oogsten.

In het nieuwe jaar bouwen we verder aan het netwerk, zodat we in Amersfoort en omstreken echt een beweging kunnen creëren richting een nieuwe economie die duurzaamheid, welzijn, gezondheid en persoonlijke groei centraal stelt. Doe je mee?

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Terugblik midwinterborrel

De midwinterborrel van vrijdag 16 december was een succes! Ruim 40 leden en belangstellenden kwamen naar de locatie van Peer! om onder het genot van meegebrachte hapjes en drankjes met elkaar het jaar af te sluiten. Velen gingen op de uitnodiging in om op de zeepkist te vertellen wat ze dit jaar hebben geoogst en wat ze het komende jaar wilen gaan zaaien. 

Inspiratiefestival 2017

Het festivalteam is inmiddels druk bezig om in 2017 het inspiratiefestival te organiseren. Het belooft een inspirerend evenement te worden met kraampjes, workshops, muziek en heel veel meer.
We houden je op de hoogte!

zondag 24 september 2017 in 't Groene Huys in Park Schothorst te Amersfoort!

Bewust Amersfoort wenst iedereen hele mooie Kerstdagen en een gezond, bewust en inspirerend 2017!

De laatste blogs

 

Agenda januari 2017

Anika Morsink Amersfoort

Workshop transformeren HSP/KOPP'er van rups tot vlinder
WO 19 jun | 10.00-16.00

Amersfoort | Anika Morsink
Ben jij opgevoed door een psychisch labiele ouder (KOPP) en ben je gevoelig (HSP)? Ben je het contact met jezelf kwijt geraakt? Ben je moe, word je soms boos of trek je jezelf terug? Kom dan naar de workshop op woensdag 19 juni in Amersfoort.
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Putten

Krachtplaats-wandeling Solse Gat, Putten-Veluwe, met Lichtactivaties
ZA 22 jun | 12.00-15.00

Putten | Drs. Christa Nagtegaal
Het Solse Gat is ontstaan in de ijstijd en heeft een lange historie als helende krachtplaats. Het gebied is een krachtige vortex. Ik heb daar zelf en met diverse groepen al veel kristallijnen gridwerk (energiewerk) voor de aarde gedaan. Ook deze keer zull
Lees verder →

 Amersfoort

Familie- en Gezinsopstellingen Kitty Wind - WeLopstellingen
VR 28 jun | 10.00-17.00

Amersfoort
Opstellingsdag: Voor vragen over je familie, gezin, relatie en gezondheid
Lees verder →

Rachel Naron Derde Erf, Soest

De magie van familieopstellingen
ZA 29 jun | 14.00-17.00

Derde Erf, Soest | Rachel Naron
Nieuwsgierig naar wat een familieopstelling kan doen? Tijdens deze middagworkshop deel ik kennis over het opstellingenwerk aan de hand van oefeningen en een opstelling. Laat je inspireren en meld je aan via mailrachelnaron
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Driebergen

LICHT bijeenkomst workshop, iedere 1e zondag
ZO 07 jul | 13.30-16.00

Driebergen | Drs. Christa Nagtegaal
Leer om HELING te ontvangen vanuit je ziel en hogere zelf!Leer te ONTSPANNEN en weer contact met je HART en lichaam te maken.Leer om oude energieën (emoties en overtuigingen) te laten gaan.
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Woudenberg

Krachtplaats-wandeling Pyramide van Austerlitz + activaties
ZA 13 jul | 13.00-15.00

Woudenberg | Drs. Christa Nagtegaal
Het gebied rond de Pyramide van Austerlitz is een energetische vortex (een sterke, hoge energiefrequentie). Gedurende de afgelopen 3 jaar heb ik telkens deze pyramide energetisch verbonden met de Cheops pyramide in Egypte.
Lees verder →

Rachel Naron Derde Erf, Soest

De magie van familieopstellingen
ZA 13 jul | 14.00-17.00

Derde Erf, Soest | Rachel Naron
Nieuwsgierig naar wat een familieopstelling kan doen? Tijdens deze middagworkshop deel ik kennis over het opstellingenwerk aan de hand van oefeningen en een opstelling. Laat je inspireren en meld je aan via mailrachelnaron
Lees verder →

Bewust Amersfoort
​info@bewustamersfoort.nl
www.bewustamersfoort.nl