Op de drempel van het nieuwe jaar!

Nog twee dagen en we sluiten het jaar af. Velen hebben vrij om met familie door te brengen of gewoon uit te rusten. Even niets doen. De donkere dagen vragen er ook om om naar binnen te keren en terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit naar het nieuwe jaar.

Als ik terugblik, dan zie ik een fantastisch jaar. Ons ledenaantal groeit met de dag, we hebben nu al meer dan 90 leden! Ook hebben we een prachtig Inspiratiefestival gehad, waarbij ondanks de regen maar liefst 250 bezoekers zijn geweest. Ons netwerk wordt door de inwoners van Amersfoort gezien als een netwerk waar zij terecht kunnen voor vragen rond bewust leven en ook andere organisaties en bedrijven zien ons netwerk als één van de ondernemersnetwerken in Amersfoort. Begin 2016 had ik niet kunnen vermoeden dat we dit jaar zoveel zouden oogsten.

In het nieuwe jaar bouwen we verder aan het netwerk, zodat we in Amersfoort en omstreken echt een beweging kunnen creëren richting een nieuwe economie die duurzaamheid, welzijn, gezondheid en persoonlijke groei centraal stelt. Doe je mee?

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Terugblik midwinterborrel

De midwinterborrel van vrijdag 16 december was een succes! Ruim 40 leden en belangstellenden kwamen naar de locatie van Peer! om onder het genot van meegebrachte hapjes en drankjes met elkaar het jaar af te sluiten. Velen gingen op de uitnodiging in om op de zeepkist te vertellen wat ze dit jaar hebben geoogst en wat ze het komende jaar wilen gaan zaaien. 

Inspiratiefestival 2017

Het festivalteam is inmiddels druk bezig om in 2017 het inspiratiefestival te organiseren. Het belooft een inspirerend evenement te worden met kraampjes, workshops, muziek en heel veel meer.
We houden je op de hoogte!

zondag 24 september 2017 in 't Groene Huys in Park Schothorst te Amersfoort!

Bewust Amersfoort wenst iedereen hele mooie Kerstdagen en een gezond, bewust en inspirerend 2017!

De laatste blogs

 

Agenda januari 2017