Bewust Amersfoort » Nieuwsbrief » Op de drempel van het nieuwe jaar!

Nog twee dagen en we sluiten het jaar af. Velen hebben vrij om met familie door te brengen of gewoon uit te rusten. Even niets doen. De donkere dagen vragen er ook om om naar binnen te keren en terug te kijken op het afgelopen jaar én vooruit naar het nieuwe jaar.

Als ik terugblik, dan zie ik een fantastisch jaar. Ons ledenaantal groeit met de dag, we hebben nu al meer dan 90 leden! Ook hebben we een prachtig Inspiratiefestival gehad, waarbij ondanks de regen maar liefst 250 bezoekers zijn geweest. Ons netwerk wordt door de inwoners van Amersfoort gezien als een netwerk waar zij terecht kunnen voor vragen rond bewust leven en ook andere organisaties en bedrijven zien ons netwerk als één van de ondernemersnetwerken in Amersfoort. Begin 2016 had ik niet kunnen vermoeden dat we dit jaar zoveel zouden oogsten.

In het nieuwe jaar bouwen we verder aan het netwerk, zodat we in Amersfoort en omstreken echt een beweging kunnen creëren richting een nieuwe economie die duurzaamheid, welzijn, gezondheid en persoonlijke groei centraal stelt. Doe je mee?

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Terugblik midwinterborrel

De midwinterborrel van vrijdag 16 december was een succes! Ruim 40 leden en belangstellenden kwamen naar de locatie van Peer! om onder het genot van meegebrachte hapjes en drankjes met elkaar het jaar af te sluiten. Velen gingen op de uitnodiging in om op de zeepkist te vertellen wat ze dit jaar hebben geoogst en wat ze het komende jaar wilen gaan zaaien. 

Inspiratiefestival 2017

Het festivalteam is inmiddels druk bezig om in 2017 het inspiratiefestival te organiseren. Het belooft een inspirerend evenement te worden met kraampjes, workshops, muziek en heel veel meer.
We houden je op de hoogte!

zondag 24 september 2017 in 't Groene Huys in Park Schothorst te Amersfoort!

Bewust Amersfoort wenst iedereen hele mooie Kerstdagen en een gezond, bewust en inspirerend 2017!

De laatste blogs

 

Agenda januari 2017

Gemma van der Heijden Amersfoort

Wakker Worden Senior, bewegen,ontspannen en ontmoeten voor ouderen
WO 24 apr | 14.00-15.00

Amersfoort | Gemma van der Heijden
Laagdrempelige wekelijkse training voor ouderen gericht op onderhoud van lichaam en geest.Door bewegen, ontspannen en ontmoeten.Geef om je lichaam en belichaam je geest
Lees verder →

Liesbeth Overdijk Baarn

Vedic Art Basiscursus
ZA 04 mei | 10.00-16.00

Baarn | Liesbeth Overdijk
Een schildercursus volgens 17 Vedische principes, waarin je jouw eigen creativiteit ontmoet. Je leert vrij en volgens jouw manier en innerlijke wijsheid te schilderen. Ervaren in vrijheid. Ervaring is niet nodig. 5 heerlijke dagen spelen met verf.​
Lees verder →

 Amersfoort

Kennismakingsworkshop Woorden voor Gevoel
VR 10 mei | 09.30-12.30

Amersfoort
Wil jij kennismaken met Woorden voor Gevoel maar weet je niet welke workshop je leuk zou vinden? Kom dan kennismaken! De workshop zal gaan over het omschrijven van gevoel, teksten maken en daarna ga je ook creatief aan de slag!
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Doorn

Workshop Leren houden van jezelf!
ZA 11 mei | 10.30-16.30

Doorn | Drs. Christa Nagtegaal
Het stap voor stap leren accepteren en houden van alle aspecten van jezelf is de SLEUTEL tot persoonlijke en spirituele ontwikkeling! Met gechannelde meditaties, body-heart-mind oefeningen en plezier.
Lees verder →

Gemma van der Heijden Amersfoort

Wakker Worden, bewegen en ontspannen voor volwassen
WO 15 mei | 09.30-10.30

Amersfoort | Gemma van der Heijden
Wekelijkse training lichaamswerk met als doel te leren ontspannen en het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn. Door beweging, ademen en expressie en te luisteren naar de taal van je lichaam kom je in contact met jouw eigen bron van wijsheid.
Lees verder →

Bewust Amersfoort
​info@bewustamersfoort.nl
www.bewustamersfoort.nl