2016 afsluiten met Midwinterborrel en plannen delen voor 2017

Het einde van het jaar nadert en het lijkt of de donkere dagen me uitnodigen meer naar binnen te keren en de balans op te maken. Wat heb ik het afgelopen jaar gedaan? Was het allemaal zinvol of ben ik mijn neus achterna gelopen? Misschien had ik mijn energie anders kunnen besteden. Daar ben ik nog niet helemaal uit, maar wat ik wel weet, is dat ik veel vruchten heb mogen plukken het afgelopen jaar.

Bewust Amersfoort is gegroeid als kool. Er zijn veel leden bijgekomen die mee willen helpen bouwen aan een nieuwe bewuste, economie, maar ook steeds meer bewoners van Amersfoort en omstreken die dit aanspreekt en ons volgen via social media of de nieuwsbrief. Het geeft vertrouwen dat we met elkaar een nieuwe weg in kunnen slaan, dat we lokaal iets nieuws kunnen bouwen. En met dit vertrouwen kunnen we een heel mooi 2017 co-creëren, waarin we elkaar helpen steeds bewuster te leven en te ondernemen.

Ik nodig je van harte uit voor onze Midwinterborrel, waar we met elkaar de balans opmaken. Een bewust moment met muziek, reflectie en delen, met aansluitend de gelegenheid voor bijpraten, netwerken en natuurlijk lekker (bewust) drinken en eten. Meer informatie hierover vind je verder in deze nieuwsbrief.

Graag tot 16 december!

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Midwinterborrel
VR 16 december | 15.00-17.00 uur | Amersfoort

Tijdens deze borrel is er een zeepkist waar je 5 minuten op kunt gaan staan om je verhaal te vertellen. Dat mag gaan over je bedrijf, maar je mag ook vertellen wat 2016 je gebracht heeft en wat je in 2017 wilt zaaien. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, we laten het ter plekke ontstaan.

Neem wat lekkers mee om te delen met anderen (drinken en/of eten).

Aanmelden via: https://www.bewustamersfoort.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/657/midwinterborrel

Borrel bijeenkomsten 2017

Ook in 2017 zijn er weer een aantal borrels gepland.

Dinsdag 21 maart: Lenteborrel.
Woensdag 21 juni: Midzomerborrel 

Beide bijeenkomsten vinden plaats vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur in Peer!/Seats2Meet locatie in Amersfoort-Noord.

Inspiratiefestival 2017

Na het succesvolle inspiratiefestival van afgelopen oktober 2016 zijn we volop geïnspireerd om in 2017 de tweede editie van het inspiratiefestival te organiseren. Begin van een traditie?! 
Meer informatie hierover volgt in de komende maanden. Maar noteer alvast in je agenda: zondag 24 september 2017 in 't Groene Huys in Park Schothorst te Amersfoort!

De laatste blogs

 

Agenda december 2016