Bewust Amersfoort » Nieuwsbrief » 2016 afsluiten met Midwinterborrel en plannen delen voor 2017

Het einde van het jaar nadert en het lijkt of de donkere dagen me uitnodigen meer naar binnen te keren en de balans op te maken. Wat heb ik het afgelopen jaar gedaan? Was het allemaal zinvol of ben ik mijn neus achterna gelopen? Misschien had ik mijn energie anders kunnen besteden. Daar ben ik nog niet helemaal uit, maar wat ik wel weet, is dat ik veel vruchten heb mogen plukken het afgelopen jaar.

Bewust Amersfoort is gegroeid als kool. Er zijn veel leden bijgekomen die mee willen helpen bouwen aan een nieuwe bewuste, economie, maar ook steeds meer bewoners van Amersfoort en omstreken die dit aanspreekt en ons volgen via social media of de nieuwsbrief. Het geeft vertrouwen dat we met elkaar een nieuwe weg in kunnen slaan, dat we lokaal iets nieuws kunnen bouwen. En met dit vertrouwen kunnen we een heel mooi 2017 co-creëren, waarin we elkaar helpen steeds bewuster te leven en te ondernemen.

Ik nodig je van harte uit voor onze Midwinterborrel, waar we met elkaar de balans opmaken. Een bewust moment met muziek, reflectie en delen, met aansluitend de gelegenheid voor bijpraten, netwerken en natuurlijk lekker (bewust) drinken en eten. Meer informatie hierover vind je verder in deze nieuwsbrief.

Graag tot 16 december!

Hartelijke groet,

Sandra Barth

Midwinterborrel
VR 16 december | 15.00-17.00 uur | Amersfoort

Tijdens deze borrel is er een zeepkist waar je 5 minuten op kunt gaan staan om je verhaal te vertellen. Dat mag gaan over je bedrijf, maar je mag ook vertellen wat 2016 je gebracht heeft en wat je in 2017 wilt zaaien. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, we laten het ter plekke ontstaan.

Neem wat lekkers mee om te delen met anderen (drinken en/of eten).

Aanmelden via: https://www.bewustamersfoort.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/657/midwinterborrel

Borrel bijeenkomsten 2017

Ook in 2017 zijn er weer een aantal borrels gepland.

Dinsdag 21 maart: Lenteborrel.
Woensdag 21 juni: Midzomerborrel 

Beide bijeenkomsten vinden plaats vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur in Peer!/Seats2Meet locatie in Amersfoort-Noord.

Inspiratiefestival 2017

Na het succesvolle inspiratiefestival van afgelopen oktober 2016 zijn we volop geïnspireerd om in 2017 de tweede editie van het inspiratiefestival te organiseren. Begin van een traditie?! 
Meer informatie hierover volgt in de komende maanden. Maar noteer alvast in je agenda: zondag 24 september 2017 in 't Groene Huys in Park Schothorst te Amersfoort!

De laatste blogs

 

Agenda december 2016           

Anika Morsink Amersfoort

Workshop transformeren HSP/KOPP'er van rups tot vlinder
WO 19 jun | 10.00-16.00

Amersfoort | Anika Morsink
Ben jij opgevoed door een psychisch labiele ouder (KOPP) en ben je gevoelig (HSP)? Ben je het contact met jezelf kwijt geraakt? Ben je moe, word je soms boos of trek je jezelf terug? Kom dan naar de workshop op woensdag 19 juni in Amersfoort.
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Putten

Krachtplaats-wandeling Solse Gat, Putten-Veluwe, met Lichtactivaties
ZA 22 jun | 12.00-15.00

Putten | Drs. Christa Nagtegaal
Het Solse Gat is ontstaan in de ijstijd en heeft een lange historie als helende krachtplaats. Het gebied is een krachtige vortex. Ik heb daar zelf en met diverse groepen al veel kristallijnen gridwerk (energiewerk) voor de aarde gedaan. Ook deze keer zull
Lees verder →

 Amersfoort

Familie- en Gezinsopstellingen Kitty Wind - WeLopstellingen
VR 28 jun | 10.00-17.00

Amersfoort
Opstellingsdag: Voor vragen over je familie, gezin, relatie en gezondheid
Lees verder →

Rachel Naron Derde Erf, Soest

De magie van familieopstellingen
ZA 29 jun | 14.00-17.00

Derde Erf, Soest | Rachel Naron
Nieuwsgierig naar wat een familieopstelling kan doen? Tijdens deze middagworkshop deel ik kennis over het opstellingenwerk aan de hand van oefeningen en een opstelling. Laat je inspireren en meld je aan via mailrachelnaron
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Driebergen

LICHT bijeenkomst workshop, iedere 1e zondag
ZO 07 jul | 13.30-16.00

Driebergen | Drs. Christa Nagtegaal
Leer om HELING te ontvangen vanuit je ziel en hogere zelf!Leer te ONTSPANNEN en weer contact met je HART en lichaam te maken.Leer om oude energieën (emoties en overtuigingen) te laten gaan.
Lees verder →

Drs. Christa Nagtegaal Woudenberg

Krachtplaats-wandeling Pyramide van Austerlitz + activaties
ZA 13 jul | 13.00-15.00

Woudenberg | Drs. Christa Nagtegaal
Het gebied rond de Pyramide van Austerlitz is een energetische vortex (een sterke, hoge energiefrequentie). Gedurende de afgelopen 3 jaar heb ik telkens deze pyramide energetisch verbonden met de Cheops pyramide in Egypte.
Lees verder →

Rachel Naron Derde Erf, Soest

De magie van familieopstellingen
ZA 13 jul | 14.00-17.00

Derde Erf, Soest | Rachel Naron
Nieuwsgierig naar wat een familieopstelling kan doen? Tijdens deze middagworkshop deel ik kennis over het opstellingenwerk aan de hand van oefeningen en een opstelling. Laat je inspireren en meld je aan via mailrachelnaron
Lees verder →

Bewust Amersfoort
​info@bewustamersfoort.nl
www.bewustamersfoort.nl