Ontmoeten en inspireren kan op zoveel manieren

Afgelopen periode ben ik ondergedoken in de wereld van de netwerken. Ongelofelijk wat een creativiteit ik hierin ben tegen gekomen.

Ik noem er een paar: Durf te Vragen, Handel & Wandel, Eat en Meet, BNI.

De titels verwijzen al enigzins naar de werkwijze. En het werkt allemaal. Boeiend en leerzaam om al die verschillende opzetten  te ervaren. " Probeer alles en behoud het goede" zou mijn oma hebben gezegd. Het heeft mij in ieder geval geinspireerd om ook in Amersfoort Handel & Wandel op te zetten.  Voor meer informatie: zie ook weblog en Plug-Inn op de home-page van Bewustamersfoort.

Bij deze nodig ik jullie van harte uit mee te doen met de volgende Handel en Wandel, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

17 juni 2011 > Handel en Wandel vanaf Den Heyligen Berg

Wandeling langs de Heyligenberger beek vanuit het Lockhorsterbos voor aanbieders en belangstellenden van Bewustamersfoort om op een informele manier elkaar te ontmoeten en te netwerken.

9.30 uur is het verzamelen op de parkeerplaats van de biologische Vruchtentuin en theehuis Den Heyligen Berg. Van daaruit gaan we een wandeling maken langs de Heijligenberger beek. Al babbelend en wandelend, genieten van de prachtige natuur. De wandeling duurt circa 1 a 1,5 uur.

Na afloop is het koffie/thee drinken met zelfgemaakte taart van het seizoen voor de liefhebber. Bij mooi weer in de vruchtentuin en bij slecht weer binnen in theehuis.

Prijs: 5 euro, incl. koffie/hee en taart

Adres: Heijligenbergerweg 1a, 3833 AC Leusden

! Aanmelding vooraf tot uiterlijk 15 juni i.v.m. reservering. De groep bestaat uit maximaal 20 personen. 

12 augustus 2011 > Handel en Wandel vanaf Zandvoort a/d Eem

Wandeling van 1 a 1,5 uur door het Eem- en Gildekwartier voor aanbieders en belangstellenden van Bewustamersfoort om op een informele manier elkaar te ontmoeten en te netwerken.  .

9.30 uur: verzamelen bij Zandvoort a/d Eem

Prijs: 5 euro, incl. koffie/hee en taart

Adres: Kleine Koppel 20-21, 3812 PH, Amersfoort  

! Aanmelding vooraf tot uiterlijk 9 augustus i.v.m. reservering. De groep bestaat uit maximaal 20 personen.  

Gezocht!

Bedoeling is om Handel en Wandel te laten rouleren door heel Amersfoort, zodat er elke keer een ander deel van Amersfoort aan bod komt.

Wie vind het leuk om de volgende Handel en Wandel voor te bereiden? Bijv een route door Amersfoort-Noord vanaf station Vathorst ergens in september.

Ik zie uit naar jullie reacties.

Hoort zegt het voort!

Weet je nog meer mensen die geinteresseerd zijn in ontwikkelling, bewustzijn en duurzaamheid? Doen zij zelf iets op dat gebied en /of willen zij graag op de hoogte gehouden worden van wat er zoal op lokaal niveau wordt aangeboden aan activiteiten op gebied van bewustzijn en duurzaamheid? Vertel ze dan over Bewustamersfoort.

Aanmelden voor de nieuwsbrief is heel eenvoudig via de button op de home-page van www.bewustamersfoort.nl

Hartelijke groet,

Gemma van der Heijden