Netwerkavond en andere nieuwtjes

Terugblik netwerkbijeenkomst 20 juni

Afgelopen maandagavond was de 1e netwerkbijeenkomst voor aanbieders van Bewust Amersfoort. Het was erg fijn elkaar 'live' te ontmoeten als collega's. Met elkaar kennis te maken, wat meer te horen over elkaars achtergrond, hoe iedereen werkt en het gezicht daarbij te zien. Zeker voor herhaling vatbaar. En dat gaan we ook doen. De wens is uitgesproken om het liefst vanuit een vaste plek met regelmaat elkaar te kunnen ontmoeten als aanbieder. Als ontwikkelaar ga ik hiermee aan de slag. Ik zal wat data prikken. Waarschijnlijk zal dat de maandagavond worden, omdat die in het algemeen nog niet zo bezet is met activiteiten. Data en lokatie worden bekend gemaakt via nieuwsbrieven en de homepage van de website.

Nieuw > You Tube

Sinds een paar weken is het mogelijk dat aanbieders een link op hun profiel kunnen plaatsen naar You Tube. De website wordt dus nog leuker.

oproep medeontwikkelaar

Als ontwikkelaar/inspirator van Bewust Amersfoort merk ik dat Amersfoort best veel is om te omvatten. Het bijhouden van de contacten, het beheren van de website, het organiseren van bijeenkomsten, flyeren en nog veel meer. Het voelt goed om dit met meer mensen te dragen. Heb je interesse of weet je iemand die dit zou kunnen en willen? Bij voorkeur een man. Neem dan contact met mij op.

Handel en Wandel Eem- en Gildekwartier, vrijdagochtend 12 augustus

Ben je al terug van vakantie en heb je nog even zin om eruit te zijn? Op een informele manier netwerken. Babbelend en wandelend. Daarna koffie of thee met taart.

Kom dan en zeg het voort. Meld je wel even aan, zodat ik weet hoeveel er meegaan.

Grote vakantie

De grote vakantie komt er weer aan. Ik wens jullie allen een relaxte, inspirerende en fijne vakantie toe!

hartelijke groet,

Gemma van der Heijden