Shapeshift.today - Opstellingen & systemisch werk

Jolijn Fiddelaers
Amersfoort

Wil jij inzicht krijgen in terugkerende patronen en ze doorbreken? Een Opstelling gaat naar de wortel van jouw probleem en zet een verandering in gang die blijvend is. +20 jaar ervaring met Opstellingen geeft Jolijns werk diepgang en integriteit.

We zijn middels fysiek en emotioneel dna verbonden met onze voorouders. Vaak zijn innerlijke blokkades, beperkende gedragspatronen en emotionele triggers te herleiden tot gebeurtenissen in de vroege jeugd of zelfs de voorouderlijn. Je kunt hieraan voorbij groeien!

Opstellingen brengen verwerking en heling op bewuste én onderbewuste laag. Je eigen plek innemen brengt innerlijke rust, levenslust en daadkracht.

Wil jij:

- inzicht krijgen in terugkerende patronen en ze doorbreken?
- een goede basis leggen voor liefdevolle relaties?
- leren omgaan met heftige emoties of triggers?
- meer persoonlijk leiderschap nemen in jouw leven?
- je spiritueel ontwikkelen?
- vrij in het leven staan en lekker in je vel zitten?
- je geïnspireerd voelen en daadkracht tonen?
- de relatie met je ouders/partner/kind/baas/buurvrouw verbeteren?
- ...?

Bij Shapeshift.today werk je in 1 of meer individuele sessie(s) met Jolijn aan jouw verlangen, vraag of thema. Samen gaan jullie op zoek naar de wortel (soms tot wel 7 generaties terug) om daar, bij de kern, een shapeshift te realiseren. 

Specialisaties: 
Opstellingen voor samengestelde gezinnen, Opstellingen voor ondernemers, Familie Opstellingen (met representanten), Aarde Opstellingen en Collectieve Opstellingen (zie website).

"Met liefde begeleid ik mensen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ben jij benieuwd of ik ook voor jou iets kan betekenen? Neem even contact met me op om een gratis intake in te plannen."

Warme groet, Jolijn Fiddelaers

Over Jolijn Fiddelaers

"In mijn privé leven vorm ik een samengesteld gezin met Robert, zijn 3 kinderen en onze hond Lola.​ Voor deze liefde verhuisde ik enkele jaren geleden van Amsterdam naar Amersfoort. Aan mijn 'zachte G' hoor je nog dat ik oorspronkelijk uit Limburg kom!

Ongeveer in dezelfde periode gooide ik het roer om en startte ik Shapeshift.today. De jaren daarvoor heb ik veel gereisd, geleerd en gewerkt als textielvormgever en sociaal ondernemer in o.a. India. Ik had een succesvol 'ethical fashion label' en mijn producten worden nog steeds wereldwijd verkocht. Maar het opstellingenwerk had al jaren mijn hart en in 2019 maakte ik er mijn werk van. 

​Ik word blij van de natuur, rondreizen met mijn mooie kampeerbus, yoga en sauna, gezellige koffietentjes in de stad, en dansen. Ik hou van mensen en dieren en ik ben ook graag alleen om mijn gevoelige systeem rust te geven.

Het opstellingenwerk is voor mij als thuiskomen; een soort van meditatie waarin jouw en mijn zintuigen geopend worden voor een ruimer bewustzijn en de helderheid en liefde die daarin beschikbaar zijn. Door klanten word ik omschreven als een ervaren, warmhartige en trefzekere coach. 

Ik ontmoet je graag!"


Shapeshift.today - Jolijn Fiddelaers

Jolijn Fiddelaers

Stationsstraat 79C
3811MH Amersfoort

Shapeshift.today - Opstellingen & systemisch werk