EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte therapie

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte (psycho)therapie
Amersfoort

Wekelijkse trainingen lichaamswerk WAKKER WORDEN en WAKKER WORDEN SENIOR. Bewegen, ontspannen en ontmoeten voor volwassen en oudere mensen in de wijk. Doel: bewust leren ontspannen en versterken van eigenwaarde.

Laagdrempelige training lichaamswerk voor mensen in de wijk. Door bewust leren ontspannen met praktische oefeningen voor thuis. Fijn om de dag te beginnen en een cadeautje voor de rest van de week. 

Fijn om even tijd te nemen voor jezelf en ruimte te geven aan dat wat is.

Gezellig, leuk en fijn

Over EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte (psycho)therapie

Docent Beeldende vakken, kunstenaar, artiest. Vanuit een beeldende achtergrond in het onderwijs en als begeleider van diverse creatieve en educatieve projecten, heb ik rond mijn veertigste de omslag gemaakt naar het therapeutschap en ben in 2003 gestart met Bodymindopleidingen, waar ik in 2008 ben afgestudeerd als NRT-EI therapeut, of zoals het nu heet: integratieve- of lichaamsgerichte (psycho)therapie.

Sinds 2008 ben ik dan ook werkzaam als integratief/ lichaamsgericht therapeut voor mensen met een individuele hulpvraag en als trainer lichaamswerk voor groepen, als ZZP-er vanuit mijn praktijk EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte therapie. 

Tussentijds: Community Manager, stichting Bewonersbedrijf KruiskampOnderneemt!

Systemisch werk: sinds 2016 werk ik ook als opsteller bij familie- en thema opstellingen. 

Medische Massage Therapie: sinds 2018 kan je bij mij ook terrecht voor Medische Massage Therapie (vlg.Volkier Bentinck) op antroposofische grondslag. Deze massage therapie brengt een nieuwe balans in de onderpool- en bovenpool processen c.q. vitaliteit- en bewustwording processen. Zet sluimerende processen in beweging, ruimt oude dingen op.

 


EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en systemisch werk

Gemma van der Heijden

Witte de Withstraat 31
3814 TA Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

EIgem, praktijk voor lichaamsgerichte therapie