Naar Hartenlust praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training

Joyce van Moorsel
Amersfoort

Hartelijk welkom! Ga jij mee op avontuur naar binnen. Via de wijsheid van jouw lichaam ontdek je nieuwe stappen en verbindingen in jouw leven. Je maakt contact met jouw grenzen, levendigheid, kracht en spontaniteit.

Naar Hartenlust is een praktijk voor lichaamsgerichte Psychotherapie en training. En dat betekent dat we samen op zoek gaan naar waar jij nog verder kan groeien. Daarin zullen we ook blokkades tegen komen. Samen gaan we op avontuur om deze blokkades vrij te maken. Dit kunnen belemmerende overtuigingen zijn, fysieke blokkades of vastgezette emoties. Door blokkades vrij te maken kun je je vrijer bewegen en meer in contact komen met jezelf en met de mensen om je heen. Ik verbind mensen opnieuw met hun verlangen zodat zij weer naar hartenlust kunnen leven. Ik werk o.a. met beweging, adem, meditatie en gesprek vanuit oprecht contact. Dit doe ik vanuit een veilige basis waarin rust en ruimte is om te onderzoeken wat zich op dat moment laat zien. Ik werk individueel en in een groep. Met creativiteit, kennis en een open grondhouding begeleid ik het proces. Ik werk vanuit 3 kernwaarden; vertrouwen, liefde en nieuwsgierigheid omdat ik geloof dat deze 3 samen mij en anderen in contact kunnen brengen met zichzelf, met anderen en met het grotere geheel. Leef jij al Naar Hartenlust? Als je wat hulp kan gebruiken. Kijk dan eens op mijn website naarhartenlust. Hier vind je trainingen, cursussen en meer informatie over de individuele therapie. Hartelijk welkom om ook direct contact op te nemen. Warme groet, Joyce

Over Joyce van Moorsel

Hallo, mijn naam is Joyce van Moorsel. Mijn missie? Dat verbinding, vitaliteit en lichaamsbewustzijn beschikbaar wordt voor iedereen, elk team en elke organisatie die daarvoor open staat. Ik geloof dat meer verbinding tussen Hoofd (denken), Hart (voelen), Handen (doen) en Hara (intuïtie) zorgt voor meer (werk)geluk, verbinding en betere resultaten. In 2022 behaalde ik mijn diploma voor de 4-jarige opleiding lichaamsgerichte psychotherapie bij Bodymind Opleidingen en behaalde ik mijn diploma als professioneel trainer bij Schouten en Nelissen. Beide opleidingen waren een mooie aanvulling op mijn 12 jaar werkervaring bij KPN als verandermanager en coach. Ik startte bij KPN als Technisch Bedrijfskundige en via de technische inhoud, via verschillende managementrollen, rolde ik het trainers en coachvak in. Een stevig fundament waar ik nu nog steeds op verder bouw. Mijn praktijk Naar Hartenlust startte ik in 2020 naast mijn baan. In 2022 besloot ik volledig voor mijn praktijk te gaan en alle zekerheid op te geven. Gelukkig houd ik ontzettend van avontuur. Dat zorgt ervoor dat ik blijf groeien. Wat je in elke training, therapie of coaching tegen zal komen is mijn motto:

“Samen groeien vanuit liefde, lef en verbondenheid “


Naar Hartenlust

Joyce van Moorsel

Daam Fockemalaan 22
3818KG Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Naar Hartenlust praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training