Klankschaal massage

Ben...Onderweg
Ermelo

Een klankschalen-Massage geeft een diepere ontspanning aan lichaam en geest. Door de klanken, dit zijn trillingen, welke spanningen harmoniseren in het lichaam. Dat geeft dat opgebouwde spanningen meer los komen en kan het lichaam weer herstellen.

Een klankschalen-Massage geeft een diepere ontspanning aan lichaam en geest.
Door de klanken, dit zijn trillingen, welke spanningen harmoniseren in het lichaam. Dat geeft dat opgebouwde spanningen meer los komen en kan het lichaam weer herstellen.

De klankschalen-massage ondersteund het zelfgenezende kracht van het lichaam.
Deze weldadige manier om te ontspannen kan af en toe worden gedaan voor diepere ontspanning, als een soort sauna. Als er blokkades/blessures/chronische pijn, in het lichaam zijn of worden ervaren. Dan kunnen meerdere massages een ondersteuning zijn om hieraan te werken. Klankschalen-massage mag ook plaatsvinden naast andere behandelingen.

Over Ben...Onderweg

DE WEG EN RODE DRAAD NAAR HET NU:

Vanuit de opleiding tot elektronicus, ben ik de gezondheidszorg in gestapt. Eerst echt in het maken van apparatuur, verbindingen leggen tussen onderdelen. later in het bedienen van apparatuur tijdens hart operaties, verbinding tussen apparatuur en mensen. Vervolgens als leidinggevende in de gezondheidszorg, het leggen van verbindingen van mens tot mens. Hierbij was apparatuur alleen het voertuig, de mens daar gaat het om. Nu is de techniek, voor mij, alleen mens ondersteunend.

Na een gedegen opleiding tot gecertificeerd coach, gaat het nu om de verbondenheid tussen mensen.

Naast mijn gezin, en werk heb ik al vele jaren de hobby’s van gemeentepolitiek en wandelen. Wandelen van trektochten, compleet met tent en kookgerei in de rugzak. Tot vierdaagse van Apeldoorn en een Kennedymars of nacht van Gulpen van70/ 80Km.

Door het lopen van mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, vanuit Nederland, werk ik graag met de metaforen die bij een pelgrimstocht horen.

In mijn huidige werk als coach gaat het dus om verbinding te maken met je eigen kern. Zodat jij meer vanuit je eigenheid de verbinding naar jouw omgeving kan maken. Zo sta je in eigen kracht vanuit eerbied, vertrouwen voor jezelf en de ander.


Ben...Onderweg

Ben Noorloos

Kanoweg 42
3851 DD Ermelo

Klankschaal massage