Voedingsdeskundige/ darmtherapeut

Natuur Geneest
Amersfoort

Gezondheidsklachten hebben bijna alles te maken met voeding. Vaak zijn we ons niet bewust met wat we eten en hoe ons lichaam hierop reageert. Ik help je om samen met jouw de oorzaak van je klachten te achterhalen en hierop je eet/ leefpatroon aan

Ik help mensen met gezondheidsklachten. Dit kunnen allerlei klachten zijn zoals: darmklachten, huidklachten, depressies, vermoeidheid, reuma, hoofdpijnen, ondersteuning voor, tijdens en na chemobehandelingen, enz. In de media komen we veel tegen over voeding, eigenlijk teveel waardoor we in verwarring raken. Daarom mogen we terug naar onze eigen natuur, onze eigen basis  en kijken welke voeding ons spijsverteringskanaal goed kan verwerken en opnemen.
Elke cel in je lichaam wordt gevoed met datgene wat je erin stopt. Wil je gezond blijven is het goed om te kijken waarmee jij je cellen voed.
Heb je gezondheidsklachten of wil je gewoon beter voor jezelf zorgen, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via mijn website.

Met Gezonde groet,

Conja

Over Natuur Geneest

Ik ben Conja Hopman, opgeleid tot natuurgeneeskundig therapeut en darmtherapeut. Bewustwording van "Voeding & Gezondheid" is mijn passie. Gezondheid vinden we in de natuur . Alles wat het menselijk lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren vinden we in de natuur. Het groeit zomaar aan bomen, struiken, in en boven de grond. Speciaal voor ons. Het is FANTASTISCH!!!. Ik probeer zelf bewust te leven zowel met voeding als het geestelijke/ mentale.
Als kind had ik altijd veel levensvragen. Waarom we hier zijn en wat onze taken zijn in dit leven. Om goed te kunnen functioneren is een eerste vereiste een gezond lichaam en geest, dit begint bij goede voeding en bewustwording. Maar ik weet ook dat het niet altijd makkelijk is en soms is het hard werken. Maar vroeg of laat zal je oogsten.


Natuur Geneest

Conja Hopman

De Vergulde Wagen 103
3824CK Amersfoort

Voedingsdeskundige/ darmtherapeut