Transpersoonlijke coaching en regressietherapie

Tasso Instituut
Amersfoort

Bij Tasso kun je terecht voor een opleiding en diverse workshops of trainingen in Transpersoonlijke coaching en therapie. Tasso staat onder leiding van Hans ten Dam, auteur van Catharsis, Transformatie en Integratie.

Tasso biedt een van de meest uitgebreide en diepgaande opleidingen op het gebied van Transpersoonlijke Regressietherapie wereldwijd. Waar staan we om bekend? De bevlogenheid en ervaring van de docenten en afgestudeerde therapeuten, de diepgang, een combinatie van spiritualiteit en gezond verstand. De opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie staat onder leiding van Hans ten Dam, ervaren managementconsultant én grondlegger van de Regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland. Bij Tasso kun je ook terecht voor workshops en trainingen Transpersoonlijke coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Gedegen coaches en therapeuten

Zoek je een coach of therapeut? Kijk op de therapeutenlijst op onze website voor bij Tasso afgestudeerde therapeuten. Dan ben je verzekerd van goede begeleiding.

 

 

Over Tasso Instituut

Tasso Instituut is opgericht door Hans ten Dam. Hij heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland. Hij schreef een keur aan artikelen en praktische handouts. Hij is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het vermaarde naslagwerk ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’. Hans ten Dam staat bekend als de pionier en grondlegger van de regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland.


Tasso Instituut

Janine Booij

Muurhuizen 104
2811 EL Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Transpersoonlijke coaching en regressietherapie