Chi Neng Qigong - Balans van body & mind

Puur Vitabalans
Leusden

Chi Neng Qigong is een helende bewegingsleer die een positief effect heeft op je vitaliteit en gezondheid. Het is gericht op het herstellen van je energiebalans en de ondersteuning van je gezondheid. Unieke combinatie van beweging en mindfulness!

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsvorm die een positief effect heeft op je vitaliteit en gezondheid. De langzame eenvoudige oefeningen zijn door jong en oud aan te leren.

De fysieke bewegingen zijn mild rekkende, licht strekkende bewegingen in het lichaam. Hierdoor worden spieren en pezen ontspannen en verlengd. Alle ondersteunde weefsels, de huid, de bloedvaten, de meridianen en de organen worden ritmisch bewogen en gemasseerd. De bloedstroom en de lymfestroom worden hiermee ondersteund en geharmoniseerd, evenals de Qi stroom in de meridianen. De Chinese overheid heeft van de elf onderzochte Qigong vormen, Zhineng Qigong als best helende vorm erkend.

Door het beoefenen van Chi Neng Qigong ondersteun je je gezondheid onder meer bij:

  • Slaapproblemen, 
  • Reumatische klachten, 
  • Nek-,rug- en schouderklachten, 
  • Hartklachten, Stressklachten

Chi Neng Qigong verenigt lichaam, geest en energie. Chi Neng Qigong ziet de mens als een eenheid die een harmonieus geheel vormt met de omgeving. 

De kracht van Chi Neng Qigong ligt in de relatief eenvoudige oefeningen voor een sterk, krachtig en flexibel lichaam. Ze richt zich op de mogelijkheid om de eigen qi (energie) te beheersen. Met de oefeningen vergroten we de energie in het lichaam en geest.

Én Chi Neng Qi Gong doet meer dan alleen voor het lichaam zorgen. Ze leert je evenwichtiger om te gaan met emoties, geeft zelfinzicht, bewustzijn en brengt harmonie in je leven.

Chi Neng Qigong geeft verdieping in je persoonlijke ontwikkeling

Interesse? Geef je op voor een proefles of basiscursus!. 
Zie ook mijn website

 

Over Puur Vitabalans

Mijn naam is Jolanda Bast, gecertificeerd Chi Neng Qigong instructeur, Vitaliteitscoach, Lifecoach en Stresscounselor. Gespecialiseerd in een integrale aanpak voor meer energie en vitaliteit.

‘Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie’

Mijn eigen ervaring naar een vitaal en gezond leven is een zoektocht van vele jaren geweest en nog leer ik dagelijks. Ik vond weer balans na een burn-out door mijn voeding, beweging, rust, denken en doen aan te passen. In deze periode van persoonlijke ontwikkeling en groei heb ik ontdekt wat mij echt vitaal, gezond en gelukkig maakt.Chi Neng Qigong raakte mij direct en brengt voor mij alles samen. Het heeft mij veel innerlijke rust gebracht, fysieke klachten doen oplossen en focus gegeven.

Met die al deze ervaring, kennis en groei wilde ik iets doen! Ik wilde mijn passie omzetten in een doel om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen op alle fronten.

Puur Vitabalans is daarvan het resultaat. Studio en praktijk voor Chi Neng Qigong lessen, vitaliteitscoaching en stresscounseling waar ik graag samen met je wil werken aan een optimale gezondheid op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel vlak. Als gepassioneerd Chi Neng Gigong instructeur en Vitaliteitscoach begeleid ik je graag naar ontspanning, balans en plezier in je leven!


Puur Vitabalans

Jolanda Bast

Travertijn 22
3831 VN Leusden

Lid van beroepsvereniging

Chi Neng Qigong - Balans van body & mind