Cursus in Wonderen

Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Amersfoort

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch denksysteem dat vergeving aanbiedt als praktische weg naar innerlijke vrede. Het wonder is de verandering in waarneming, waardoor je in alle omstandigheden liefde, of een vráág om liefde kunt zien.

EEN CURSUS IN WONDEREN IN PRAKTIJK
10 maandelijkse bijeenkomsten (sept '16 t/m juni '17)Focus dit seizoen: VERGEVING!

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch leerboek dat vergeving* aanbiedt als praktische weg naar blijvende innerlijke vrede. Dit helpt je om los te komen van je ego zodat je meer liefde en verbinding in je leven gaat ervaren. Het wonder is de verandering in waarneming, waardoor je in alle omstandigheden liefde, of een vráág om liefde kunt zien.In essentie gaat het bij vergeving om het leren voorbijzien aan - en doorzien van - alle illusies. Inclusief de illusie van het valse zelf, waarmee we ons geïdentificeerd hebben. Dit is een geleidelijk proces, omdat anders onze angst te groot wordt. Dmv vergeving krijg je steeds weer ervaringen van je ware Zelf. Hierdoor vermindert je angst, zodat je tenslotte alle illusies, ook die van je valse zelf, geheel kunt loslaten.

Volgens de Cursus is ons dagelijks leven het ’klaslokaal’. Maar het is niet altijd makkelijk om de vertaalslag te maken naar toepassing van de Cursus in situaties die je tegenkomt. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierin, dmv uitleg, beantwoorden van vragen en delen van ervaringen. De groep is ook geschikt voor wie zich wil oriënteren op deze weg.

Kosten: € 175,- (sept t/m juni, 10x maandagavond).  Proefles en instromen mogelijk, kosten naar rato. 
Lokatie: Nieuwe Erven, Heiligenbergerweg 144

Tevens:
Ken Wapnick-thema/oefengroep
AH/Cursusoefengroep
Miracle Choice Game 
Individuele begeleiding
, eventueel icm ​Regressie/reincarnatietherapie en The Work (Byron Katie)Meer informatie: 

Over Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen

Zie


Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen

Debby Kamp

Graaf Janlaan 133
3818 DX Amersfoort

Cursus in Wonderen