Intuïtief schilderen vanuit een thema
VR 30 oktober | 11.00-16.00 uur | Baarn

60,00 | of € 75,- inclusief materialen


Bij intuïtief schilderen kom je los van het denken en vind je rust in je hoofd. Je gaat spelen als een kind, onbevangen van binnenuit je kleur en materiaal ontdekken en genieten. Je creatie komt van binnenuit waar je weer contact maakt met je  authentieke ik, je mogelijkheden, dromen, talenten en verlangens. Je geeft jezelf ruimte en laat ontvouwen wat er naar buiten wil komen.

We starten met een uitleg over een paar technieken waarmee je kan oefenen. In de middag ga je contact maken met je binnenwereld d.m.v. een meditatie om dan door middel van een thema vanuit je gevoel te gaan schilderen. Je kiest de kleuren die jou dan roepen en je hand volgt jouw innerlijke beweging en stilte... Er is geen goed of fout, er is een creatieve stroom die op jouw manier tot expressie komt. Een ware ontdekkingsreis in jezelf, met jezelf.
Intuïtief schilderen is een prachtige manier om je weer te verbinden met jezelf, met wie je bent en wat er in je leeft. En dat raken we zo makkelijk kwijt in ons hectische bestaan dat bol staat van moeten. Met intuïtief schilderen kies je voor een dagje Me-time.
 

​De workshop intuïtief schilderen is steeds van 11-16 uur.

De workshop kost € 60,- met eigen materialen en € 75,- inclusief materialen.
Kijk bij Agenda wanneer de workshop intuïtief schilderen plaatsvindt.

​Onderzoek wijst uit:

Kunst maken is ook ontspannend als je er niet goed in bent (lees verder bij Agenda op de website)

Informatie + Aanmelden » Vedic Art 4U | Liesbeth Overdijk

vedicart4u.nl

Baarn
Oud-Eemnesserweg 5 L
3741 MP Baarn

Liesbeth Overdijk
0652020966
l.overdijk AT telfort DOT nl

Meer agenda van Vedic Art 4U

Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!