Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jun 2022
The HALO Experience

Eyra Moon en Mathieu Iking
Bussum

Mathieu Iking en Eyra Moon trekken van 22 tot 29 juni door het land met The HALO Experience. Een krachtige transformatie bestaande uit een geleidde meditatie en frequency booster met Source Healing, Sound Healing, SCM Healing en DNA activatie.

Mathieu Iking en Eyra Moon trekken van 22 tot 29 juni door het land met The HALO Experience. Een krachtige transformatie bestaande uit een geleidde meditatie en frequency booster met Source Healing, Sound Healing, SCM Healing en DNA activatie.Tijdens de eerste sessie faciliteert Mathieu Source Healing dat op lichaam en energie werkt en de deur opent om de helende frequenties binnen te laten. Tijdens deze sessie verzorgt Eyra Soundhealing met haar stem en de helende vibraties van de Chaya handpan. Source Healing kan op verschillende gebieden effect hebben; het loslaten van pijn, stress, energetische of emotionele blokkades, maar ook DNA activatie, (jegaven en talenten).Na de pauze brengt Eyra een meditatie waarbij ze in het onderbewustzijn van de groep tuned om te zien welke beperkende overtuigingen en concepten van de mind losgelaten willen worden. Tevens gaat ze op zoek naar de bronoorzaak en wordt de waarheid geïntegreerd. Gedurende deze sessie faciliteert Mathieu Source Healing, dat meer op ziels- en Quantum niveau werkt, zodat de transformatie ook op niveaus plaatsvindt, waar we met de mind niet bijkunnen.Mathieu Iking faciliteert al ruim 15 jaar Source Healing sessies in Nederland en The Personal Reconnection. Toen hij Eyra ontmoette werd al snel duidelijk dat de synergy van het werken op body, mind en energy level, een diepere impact zou hebben en daarmee een grotere transformatie. Graag nodigen we je uit dit zelf mee te komen maken.Opgeven kan via ssourcehealingibiza/halo-experience.html

 

Informatie

24 jun 2022 | Deze transformatie sessie met DNA activatie, meditatie, source healing, sound healing en SCM clearing is on tour 22-29 juni door Nederland.
19.30 - 21.30
55,00 De HALO is ook online bij te wonen elke vrijdag of zondag voor 25 euro.
Minimaal 5 deelnemers.
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

HeartHouse
Huizerweg 54
1402 AD Bussum

The HALO Experience