26okt 2022
Vedic Art basiscursus

VedicArt4U
Baarn

Vedic Art is een persoonlijke ontwikkelingsweg door schilderen. De weg loopt langs 17 vedische principes die jou je creativiteit helpen ontwikkelen, in vrijheid. Geen schilderervaring nodig, je gaat schilderen met je handen verbonden met je hart.

Vedic Art is een schildermethode, ontwikkeld door de Zweedse kunstenaar Curt Källman en Maharishi Mahesh Yogi. Dmv 17 principes kom je in aanraking met alle kennis die nodig is om authentiek te creëren, wat in iedereen al aanwezig is en die we dmv de principes tot leven kunnen brengen. Ze gaan zowel over kunst als over levenskunst.
Je gaat stapsgewijs door de principes adh van een korte uitleg en inspirerende schildervoorstellen waar je op eigen wijze mee aan het werk gaat.  De voorstellen nodigen je uit om voorbij de inperkingen van prestatie, rationeel denken, goed en slecht, te schilderen. Je komt in je eigen creatieve proces, je creativiteit gaat stromen. Je ervaart de vreugde en energie van jouw authentieke scheppingsproces. Je verkent jouw mogelijkheden en komt  dichter bij jezelf

.Vedic Art gaat over meer dan schilderen, het laat jou je creativiteit en spiritualiteit verdiepen. Het gaat om het creëren vanuit wie je werkelijk bent. Je laat je hand leiden door je hart. Niets presteren maar laten ontvouwen. De  principes zijn er om je steeds dieper met jezelf te verbinden, met jouw innerlijke stroom. Ervaren van de principes brengt je de rijkdom van jouw eigen creativiteit. 

Vedic Art is een intuïtieve manier van schilderen, vanuit de verbinding met je hart. Je hoofd wordt steeds stiller. Er is geen schilderervaring nodig, je hoeft nergens aan te voldoen, je werk wordt niet beoordeeld. Vedic Art biedt een ontmoeting met jouw creativiteit en de ruimte om in zachtheid door je eigen creatieproces te reizen.
 

                                                                                                                                            

Informatie

26 okt 2022 t/m 23 nov 2022 | 32 uur in totaal
10.00 - 10.00
285,00
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Baarn
Oud-Eemnesserweg 5L
3741 MP Baarn

Contact

Vedic Art basiscursus