Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

05feb 2023
Winterwandelen in Zwitserland

ARPENTAGES
Zwitserland (graubunden)

Wandelen met sneeuwschoenen onder de leiding van een gediplomeerde gids, all-in forfait met materiaal en verzekering inbegrepen

Daar waar Liechtenstein, Oostenrijk en Zwitserland bijeenkomen, bevindt zich een pracht van een dal, genesteld tegen de indrukwekkende rotswand van de Rätikon: welkom in het dal van Sankt-Antönien. Vanaf deze plek neem ik jullie graag mee voor dagtochten naar allerlei bergtoppen, kammen en dichte bossen in de nabije omgeving. Adembenemende uitzichten binnen handbereik en zonder extreme inspanningen.

Wandelen met sneeuwschoenen in dit gebied is niet alleen belonend vanwege de uiterst fotogenieke panorama’s, maar óók vanwege de rijke geschiedenis van deze ‘passage obligé’ , een eeuwenoude doorgang tussen Oostenrijk en Zwitserland. En ook hier heeft de migratie van de beroemde Walsers sporen achtergelaten, waaronder de architectuur van het gastenverblijf (of wel gîte).

Deze gîte is trouwens één van de troefkaarten van deze reis: een boerderij in de puur Zwitserse stijl, die als basecamp dient voor onze tochten. Denk aan koeienbellen aan het plafond, houtkachel elke dag, hot tub in de tuin en een kok die verrassende menu's klaarmaakt om ‘s avonds je energie weer aan te vullen!

Informatie

05 feb 2023 t/m 11 feb 2023 | inschrijven via de website, per email of telefoon
00.00 - 00.00
780,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Berglodge Asharina

Zwitserland (graubunden)

Winterwandelen in Zwitserland