Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

27mei 2023
Awareness Through the Body - ATB 2 - driedaagse Belgiè

Awareness Through the Body
Zoersel

ATB 2:. Aandacht, concentratie, ontspanning, zelfbewustzijn en zelfregulatie worden verdiept en versterkt tijdens ATB 2. De basiselementen van ATB 1 herhaald voor degene zonder ervaring.

ATB 2 (ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met ATB 1, basisbegrippen komen aan bod).

Nieuwe thema’s komen aan bod, of worden verdiept:

Sensory Awareness
Sensory Awareness oefeningen openen de zintuigen en bieden  de mogelijkheid dat zij zich verfijnen. Door het innemen van de waarnemerspositie kun je het effect van deze oefeningen op de verschillende lagen van ons ‘zijn’ observeren.

Aandacht voor het fysieke lichaam
Een activiteit waarmee je meer bewustzijn ontwikkelt over je fysieke structuur/het fysieke lichaam. Door gebruik te maken van ‘bodyfelt-sense’, leer je effectiever omgaan met bewuste beheersing van spanning en ontspanning in je lichaam.
Je vermogen om lichaamssensaties te voelen en het vermogen tot ‘self-sensing’ wordt verfijnd.

Verkenning van emoties
We gebruiken oefeningen die de mogelijkheid bieden om verschillende emoties te herkennen en deze verder te verkennen. Hierbij merk je op wat het specifieke effect van iedere emotie op het fysieke niveau brengt. Dit kan je ondersteunen bij het ontwikkelen van een ‘waarnemerspositie’  ten opzichte van die emoties.

Coöperatieve spelen

Leren om in een groep te zijn, effectief en op een prettige manier met elkaar om gaan, zijn essentiële vaardigheden. Tijdens coöperatieve spelen kan de invloed van een individu op een groep en van de groep op een individu verkend worden.

Vorm bewustzijn
Een dynamische exploratie waarin je ervaart  hoe iedere vorm die het lichaam aanneemt een andere perceptie van jezelf met zich meebrengt. Een nieuwe vorm kan innerlijk nieuwe kwaliteiten of eigenschappen oproepen.

Informatie

27 mei 2023 | dagelijks van half tien tot vijf uur
09.30 - 17.00
395,00 Korting bij het boeken van twee trainingen: zie Bonusaanbieding op website

Waar?

volgt in bevestigingsbrief
Volgt in bevestigingsbrief
Zoersel

Awareness Through the Body - ATB 2 - driedaagse Belgiè