Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12apr 2024
Familieopstellingen Utrecht - 12 april 2024

Jolijn Fiddelaers
Utrecht

Een middag met 2 Familieopstellingen en circa 10 representanten

Een warm welkom voor iedereen die het opstellingenwerk wil ervaren, als vraaginbrenger of representant. Jolijn geeft een bedding waarin diepere thema’s zich aandienen die soms generaties terug hun oorsprong vinden. In een kleine groep van 12-15 mensen beleef je de liefdevolle kracht en wijsheid van het systemische veld.

"De opstellingen bij Jolijn zijn telkens weer magisch. Ze begeleidt zo mooi in contact met het veld en sluit precies aan waar nodig is. Enorme aanrader voor iedereen die verdieping zoekt in z’n proces en vragen uit zijn systeem helder wil krijgen!" Luit

- - -

Een Opstelling laat zien hoe individuele elementen zich verhouden tot elkaar en het grotere geheel. Hoe zijn ze verbonden? Hoe werken ze samen? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Meestal ontstaat er een bepaalde 'dynamiek' en het wordt duidelijk wat er nodig is om een positieve verandering teweeg te brengen. De inzichten die het systemisch werk biedt zijn even praktisch als diepgaand, voor zowel vraaginbrengers als representanten. Een Opstelling werkt door op bewust en onbewust niveau en zorgt voor een Shapeshift: "een transformatie die van binnenuit doorwerkt naar buiten."

Informatie

12 apr 2024 | inloop vanaf 13.15 uur
13.30 - 17.30
25,00 representant €25,- / vraaginbrenger €150,-
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

De Vrije Ruimte
Gansstraat 164
3582 EP Utrecht

Familieopstellingen Utrecht - 12 april 2024