Noord-west Europees Sjamanisme
DO 24 september | 19.15-21.45 uur | Amersfoort

175,00


Hoe mooi het is om in bewuste verbinding en balans te leven met je zelf, je omgeving, je medemens en de natuur?!

Sjamanisme is ontstaan uit de evolutie van oeroude levenswijzen op aarde. Vandaag de dag draagt het de visie uit om in balans te leven met je omgeving en alles wat leeft. Het uitgangspunt is dat alle vormen die bestaan zoals mensen, dieren, bomen, planten, stenen, planeten en sterren, een eigen energieveld, intelligentie en spirit hebben. Spirits kunnen als zelfstandig werkende energieën ervaren worden. Toch binnen het universum is alles wederzijds afhankelijk van elkaar; alles wat bestaat is zodoende gelijkwaardig en onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tijdens deze cursus leer je werken met deze energievelden, intelligenties en wijsheid m.n. vanuit het Noord-west Europees sjamanisme. Zo gaan we werken met het levenswiel, zullen we reizen langs de Yggdrasil (levensboom), werken we samen met de goden/innen, en andere wezens uit de Noordse mythologie en verdiepen we ons in ziel.

De avonden hebben een vaste invulling en daarnaast is er voldoende ruimte om af te stemmen op de wensen uit de groep en wat spirit daarin aangeeft.

We gaan zes avonden met een vaste groep op pad in het sfeervolle pop-up Parkhuis in Amersfoort om midden in de natuur avonden te werken vanuit een krachtige groeps-energie.

De avonden zijn geschikt voor beginners.
Voor de ervaren mens zal het verdieping geven.Wees welkom!

Informatie + Aanmelden » Ademvuur | Mirjam Papenburg

www.ademvuur.nl
Bekijk Facebook event

Pop-up Parkhuis

Amersfoort

Mirjam Papenburg
0683044142
info AT ademvuur DOT nl

Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!