Trauma release via Lichaamswerk: deArmouring, Adem, mer

Bodymindawareness
Amersfoort

Body Stress en Trauma Release dmv lichaamswerk: deArmouring ofwel ontwapenen via zachte aanraking én drukpunten om toe te laten, los te laten en weer ruimte in jezelf te voelen. Adem en lichaamswerk.

"Body de-armouring ofwel het 'ontwapenen van het lichaam' helpt ons heel direct om blokkades/pijn/patronen e.d. te transformeren. De-Armouring sessies om dieper tot jeZelf doortedringen en de blokkades, remmingen, vluchtreacties, pijnen, afwezig zijn etc. te voelen of los te maken op een 'gentle way' door middel van aandacht, energie, adem en druk zal het lichaam reageren op alle lagen van zijn en dat zal je de weken er na ook merken dmv dromen, verandering patronen/gewoontes, opener en meer aanwezig voelen. Een waar medicijn vind ik zelf..!

Gedurende onze leventjes hebben we ons vaak moeten wapenen (beschermen tegen/terugtrekken van) allerlei situaties die door ons als bedreigend werden ervaren. Dit kan zowel als kind, als puber en ook als volwassen mens ervaren zijn of zelfs nog van je voorouders zijn meegekomen. Varierend van kleine tot ernstige situaties kan het zijn dat we hierdoor trauma hebben opgelopen en onbewust vastgezet hebben in ons lichaam. Trauma klinkt heel groots en dramatisch maar trauma kan al iets heel kleins zijn waar onze hersenstam en lichaam direct op reageert (Fight, Flight & Fright-reacties) en wat dus onbewust plaatsvind, dit kan naar bewustere lagen gebracht worden door te voelen... en aanwezig te blijven bij de aanraking, drukpunten, energie, vibratie en ademhaling in de behandeling.

Adem en Lichaamswerk met evt beweging en geluid.

Over Bodymindawareness

Sanna (1975) werkt met transformational bodywork dmv: Yoga, Massage, MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk

Als Yogalerares (sinds 2007)  en Masseuse/Bodyworker (sinds 2005)  is de weg naar zelf-ontwikkeling steeds groter geworden en lijkt alleen maar groter te worden terwijl de weg naar binnen steeds simplistischer lijkt te zijn maar niet altijd de simpelste manier van "doen en zijn" in deze wereld van vandaag.

Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Deze zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..


Bodymindawareness

Sanna Holdert

Vasco da Gamastraat
3814 XT Amersfoort

Trauma release via Lichaamswerk: deArmouring, Adem, mer