Myofascial Energetic Release

Bodymindawareness
Ermelo

Body Stress en Trauma Release dmv lichaamswerk: MyoFascial release of deArmouring ofwel ontwapenen via zachte aanraking én drukpunten om toe te laten, los te laten en weer ruimte in jezelf te voelen. Adem en lichaamswerk.

MER: Een diepe weefsel massage waar verkrampte delen in het myofascie (spierbindweefsel) weer kunnen ontspannen. We  zoeken n.a.v. de klacht of lichaamshouding de verkrampte delen (oorzaak en/of gevolg pijn) op.  Dan werk ik langzaam met diepe strokes of druk (en warmte) op deze plekken en vraag de client bewust er naar toe te ademen en evt beweging te geven zodat deze plekken (en hele lichaam) kunnen smelten en ontspannen. Je klachten zullen verdwijnen en verschillende laagjes kunnen verzachten, zo komen we dichterbij ons gevoel en  weer diepere laagjes.. Trauma lagen kunnen aangeraakt worden en ontladen worden dmv emotional releases.

"Body de-armouring ofwel het 'ontwapenen van het lichaam' helpt ons heel direct om blokkades/pijn/patronen e.d. te transformeren. De-Armouring sessies om dieper tot jeZelf doortedringen en de blokkades, remmingen, vluchtreacties, pijnen, afwezig zijn etc. te voelen of los te maken op een 'gentle way' door middel van aandacht, energie, adem en druk zal het lichaam reageren op alle lagen van zijn en dat zal je de weken er na ook merken dmv dromen, verandering patronen/gewoontes, opener en meer aanwezig voelen. Een waar medicijn vind ik zelf..!

Gedurende onze leventjes hebben we ons vaak moeten wapenen in situaties die door ons als bedreigend werden ervaren. Varierend van kleine tot ernstige situaties kan het zijn dat we hierdoor onbewust dingen vastgezet hebben in ons lichaam.

Over Bodymindawareness

Sanna (1975) werkt met transformational bodywork dmv: Yoga, Massage, MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk

Als Yogalerares (sinds 2007)  en Masseuse/Bodyworker (sinds 2005)  is de weg naar zelf-ontwikkeling steeds groter geworden en lijkt alleen maar groter te worden terwijl de weg naar binnen steeds simplistischer lijkt te zijn maar niet altijd de simpelste manier van "doen en zijn" in deze wereld van vandaag.

Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Deze zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..


Bodymindawareness

Sanna Holdert

Tolweg 8
3851 SK Ermelo

Myofascial Energetic Release