Businesscoaching

Commundo
Amersfoort

Voor betekenisvolle groei van jou als professional of ondernemer

Voor jou?

Ik heb wat situaties opgeschreven die ik zelf ook heb meegemaakt en waarop ik jou graag coach. Herken je hier iets in? Laten we afspreken en voelen of er een klik is.

  • Ik heb een goed idee maar ik ben in loondienst. Eigenlijk zou ik het liefste mijn idee verder uitwerken maar hoe pak ik dat aan? Wil ik het wel echt? Ik heb het idee dat het altijd te druk is om hier echt bij stil te staan en ben loyaal aan mijn werkgever. De tijd tikt door. Soms baal ik van mezelf dat ik geen stappen zet.
  • Ik ben met veel enthousiasme voor mezelf begonnen maar het lukt niet zo goed. Daardoor voel ik me vaak ontevreden, ongelukkig, somber, onzeker of gespannen
  • Ik wil iets nieuws beginnen maar iets houdt me tegen
  • Ik heb een leuk bedrijf maar ik voel me soms eenzaam, er speelt van alles maar dat kan ik toch niet met mijn personeel of vrienden bespreken
  • Ik heb net een mooie (coachings)opleiding afgerond en daar wil ik mee aan de slag. Hoe doe ik dat?
  • Ik ben goed in mijn vak maar ik heb totaal geen kaas gegeten van verkopen en marketing. Ik struin het internet af naar informatie en volg veel webinars maar dat maakt me eigenlijk nog meer onzeker. Ik heb eindelijk besloten om hulp te vragen maar wie kan ik vertrouwen?

Over Commundo

Voor mij als ondernemer is in beweging zijn door af en toe stil te staan, essentieel.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met het initiëren, creëren, ontwikkelen en soms ook loslaten van verschillende bedrijven. Ik heb periodes van grote groei meegemaakt, verkoop, koop, aannemen en ontslaan van mensen, mijn droom volgen, werken met vrijwilligers, teveel willen, ongeduld, afwachten, samenwerking, mislukkingen, zingeving, me alleen voelen, sleuren, intens genieten en leren. Ik ben opgevoed met businessplannen en marketing en heb later geleerd meer op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen. Ik houd van ondernemers en ondernemende mensen. Ik houd van reizen. Ik heb energie, humor en inlevingsvermogen.

Ik ervaar bij mezelf en bij anderen, dat reizen een prachtig middel is om te herijken, op te laden en geïnspireerd te raken. Het helpt ook bij de ontdekking van nieuwe en bekende kwaliteiten, maar ook schaduwkanten komen naar voren. Vooral als het een reis is buiten het bekende, naar nieuwe plekken met nieuwe reismaten, of alleen. Mijn ervaring is ook dat er ruimte komt voor creativiteit, voor ideeën, voor ingevingen. Het gaat meer stromen op mentaal, spiritueel, emotioneel en fysiek niveau. In mijn werk komen mijn liefde voor reizen, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid bij elkaar.

Het innerlijk vuur in mijzelf en anderen doen ontbranden is mijn levensmotto. Hierbij breng ik mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Ik heb ervaring in professional het bedrijfsleven, als ondernemer, studiecoach, en psychosynthese coach.

Het is mijn verlangen om jou als ondernemer en mens verder te leren kennen en jou te mogen inspireren en faciliteren in de groei van jouw bedrijf.


Commundo

Yolande van Wijk

Windsteeg 4
3811 CS Amersfoort

Businesscoaching