stem af op je eigen wijs, word je eigen klankbord

State of Mine
Amersfoort

Healing en reading coach. Musicus en energetisch coach. Piano en klankschalen. bezielde muziekmeditaties. Klankhealingportretten.

Stem af of jezelf, en word je eigen klankbord.

Bewustwording middels muziek, healing en reading.

Mijn ervaring is dat als je iemand hebt die er voor je is, je aanmoedigt en tools geeft en zijn of haar ervaringen en eigen ontwikkelingen deelt, dit zeer waardevol is en jou kan helpen in jouw proces.
Middels een reading, healing en/of een klankhealing (met afgestemde intuïtieve pianoklanken en klankschalen) kan ik stukjes aanhalen en aanraken die voor jou misschien nog verborgen zijn. Samen gaan we luisteren naar jouw unieke wijs, jouw latente talenten.
Ik geef je daarin alle ruimte en gelegenheid dat op jouw manier te gaan ondervinden.
Ik ondersteun dit met speciaal op jou afgestemde meditaties en visualisaties in een 1-op-1 coaching.
Ook kan ik putten uit ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van muzikale processen bij zowel kinderen als volwassenen tot wel 83 jaar.

Als musicus kan ik mijn gevoeligheid prachtig inzetten bij het componeren en het samen en alleen musiceren. Daarbij kan ik me helemaal afstemmen en inleven in de materie. Ik stem mij af op mijn medemusici en kan daarin zeer dienend, aanvoerend en aanvullend zijn. Daarin kan ik me helemaal verliezen. Dit geldt ook bij het coachen van mijn muziekcursisten.

Over State of Mine

stem af op je eigen wijs, word je eigen klankbord.

Ik ben Michiel Buursen, musicus, kameleon en duizendpoot.
Ik ben eigenzinnig, musicus en coach bij bewustwordings ontwikkeling.

Vanuit de verbinding met jezelf met anderen samenwerken.
Ik ben hooggevoelig geboren. Ik voel en ervaar veel van alles om mee heen en kon daarbij wel eens vergeten mijzelf te voelen. Door in stilte te luisteren naar wat mijn eigen wijs is heb ik meer rust en acceptatie gevonden van wie ik daadwerkelijk ben, wat ik kan en wat ik wil. Door deze bewustwording kan ik volledig in mijn kracht gaan staan.
mijn eigen kracht. State of Mine. Mijn wens is om mensen die last hebben van hun hooggevoeligheid dit als kracht te kunnen gaan inzetten en daarmee een gelukkiger bestaan kunnen leiden en hebben. Door het delen van mijn eigen verhaal wil ik anderen raken en helen. Ik doe dit door mijn passie voor muziek en innerlijke ontwikkeling te combineren. Mijn eigen composities met de bijbehorende thema’s als rode draad voor mijn eigen heling.
De kracht die in klank zit kan een helende ontroerende, troostende werking hebben.
State of Mine houdt je doormiddel van muziek die spiegel voor om naar binnen te gaan.
Wat is er mooier dan met klank en muziek jezelf te helen en deze met anderen te delen?
Ik kan jou helpen bij jouw proces om je intuïtie te ontwikkelen.


State of Mine

Michiel Buursen

Paulinapolder 10
3825 LR Amersfoort

stem af op je eigen wijs, word je eigen klankbord