coaching-persoonlijke ontwikkeling

gun het jezelf
Amersfoort

Wil jij meer uit het leven halen? Of ben jij iemand die alle ballen hoog probeert te houden en daardoor vastloopt?

Door middel van gesprekken en oefeningen kan ik je helpen om inzichten te krijgen. Daardoor kun je veranderen en anders met de situatie omgaan. Dat zal ook je gevoel veranderen en je meer ruimte en rust geven.Die begeleiding kan 1-op-1 plaats vinden, maar ook online. Kijk maar eens op mijn website sonjajansen. 

Ik maak gebruik van het succesvolle coachmodel assen van verandering , mindfulness en NLP. Maar in de 1-op-1 coaching kan ik door middel van poppetjes ook opstellingen doen, die je inzicht zullen geven.Bel me als je een afspraak wilt maken voor een gratis intake. Ervaar of ik degene ben waarmee jij die weg wilt inslaan. Ik hoop je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Sonja Jansen

Over gun het jezelf

Ik ben Sonja Jansen. Jarenlang heb ik gewerkt als arbeidsrechtjurist. Door mijn eigen levenservaringen en behoefte aan zingeving ben ik coachopleidingen gaan volgen, eerst bij The Lime Tree en later bij de Academie voor Psychodynamica. Vanuit mijn praktijk begeleid ik anderen bij hun proces. Ik hanteer instrumenten uit de NLP, (familie)opstellingen, assen van verandering en mindfulness.Loop je vast door ingesleten patronen? Ik help je om belemmerende overtuigingen en emoties inzichtelijk te maken en om te buigen.


gun het jezelf

Sonja Jansen

Vijlenerberg 10
3825 DL Amersfoort

coaching-persoonlijke ontwikkeling