Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur

ProLumina
Hooglanderveen

Gun jij het jezelf of je medewerkers om gelukkiger te zijn? ProLumina betekent ‘Zet jezelf in het licht’. Ik leer je te denken en handelen met je hart. Door op een diepere laag vragen te stellen, kom je tot de kern van wat jou beweegt.

Gun jij het jezelf of je medewerkers om te groeien en gelukkiger te zijn? ProLumina betekent ‘Zet jezelf in het licht’. Als mensen gelukkig zijn en de mogelijkheid krijgen te groeien, is er meer vertrouwen, zijn mensen minder vaak ziek en stijgt de omzet en de kwaliteit.

Ik leer mensen te denken en handelen met het hart. Door op een diepere laag vragen te stellen, kom je tot de kern van wat mensen beweegt.

Ik help zowel particulieren als het bedrijfsleven om deze ‘lichtheid’ te ervaren.

Ik help particulieren te ontdekken wat hun ware passie en dromen zijn in relatie tot werk, relaties, gezondheid en geld. Mijn specialisme is het coachen van KOPP-kinderen (Kinderen die zijn opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen) en/of hooggevoelige mensen.

Ik bied vier pakketten aan:

  • Ontdek je passie en hernieuwd geluk
  • Opruimen blokkades door magnetiseren
  • Voorkom een burnout door wandelcoaching
  • Hulp bij solliciteren

In het bedrijfsleven ligt de focus om het begeleiden van ondernemers en leidinggevende bij onvoldoende presterende medewerkers. Ik werk volgens de 'W-factor'. De ‘W’ staat voor het wel of niet voortzetten van de ‘Werkrelatie’. ProLumina maakt samen met de leidinggevende en de werknemer(s) een maatwerktraject, waarin op een open manier met elkaar wordt gesproken en een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd. Na het traject wordt gekeken of de prestaties zijn verbeterd. 

Een werkgever heeft vanuit de Wet Werk en Zekerheid een zorgplicht. Als je onvoldoende kunt aantonen wat je aan begeleiding en scholing hebt gedaan, kan een ontslagaanvraag worden afgewezen.

Over ProLumina

Ik ben Anika Morsink en werk als Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur bij ProLumnina. ProLumina betekent 'zet jezelf in het licht'. Ik werk aan het geluk en de totale ontwikkeling van zowel particulieren als werknemers in het MKB (1-50 werknemers).

Ik help particulieren te ontdekken wat hun ware passie en dromen zijn in relatie tot werk, relaties, gezondheid en geld. Mijn specialisme is het werken met KOPP-kinderen (Kinderen die zijn Opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen) en hooggevoelige mensen.

Ik bied vier pakketten aan:

  1. Ontdek je passe en hernieuwd geluk
  2. Opruimen blokkades door magnetiseren
  3. Voorkom een burn-out door wandelcoaching
  4. Hulp bij solliciteren

In het bedrijfsleven ondersteun ik de ondernemer en de leidinggevende bij (nog) onvoldoende functionerende werknemers. De werkgever heeft vanuit de Wet Werk en Zekerheid een zorgplicht. Als je onvoldoende kunt aantonen wat je aan begeleiding en scholing hebt gedaan om een werknemer beter te laten functioneren of te herplaatsen in een andere functie, kan een ontslagaanvraag worden afgewezen. Ik werk volgens de W-factor. De ‘W’ staat voor het wel of niet voortzetten van de ‘Werkrelatie’. ProLumina maakt samen met de ondernemer/leidinggevende en de werknemer(s) een maatwerktraject waarin op een open en eerlijke manier met elkaar wordt gesproken en een verbeterplan wordt opgesteld en uitgevoerd. Na het traject wordt gekeken of de prestaties zijn verbeterd en wordt besproken of er nog de ‘W-Factor’ is.


ProLumina

Anika Morsink

Van Tuyllstraat 50
3829 AD Hooglanderveen

Life- en Loopbaancoach en Onderwijskundig Adviseur