Coaching in bewust voelen

Woorden voor Gevoel
Amersfoort

Met Woorden voor Gevoel geef ik coaching in het bewust worden van je gevoel door er woorden voor te vinden. Je gaat aan de slag met oefeningen om bij je gevoel te komen en deze te leren omschrijven. De coaching wordt afgestemd naar jouw behoefte.

Met Woorden voor Gevoel kun je losse workshops of een coachingstraject. Je gaat stilstaan bij wat je voelt, hoe je gevoel op dat moment in elkaar zit en waar dat gevoel vandaan komt. Hierdoor kun je het plaatsen en accepteren. De coaching is gericht op het omschrijven, beschrijven en opschrijven van gevoel. Dit kan in workshops die vooral draaien op het maken van teksten maar het kan ook creatief uitgewerkt worden waarbij je kleuren en vormen gebruikt  die bij jouw gevoel en tekst passen. Uitgangspunt van alle workshops en coaching is vertrouwerlijkheid en dat jij de regie hebt over wat je wilt bereiken. 

Over Woorden voor Gevoel

Ik ben Brechtje Stevens, eigenaresse van Woorden voor Gevoel. Mij zul je zien als je een workshop Woorden Voor Gevoel volgt of coaching wilt volgen. Met mijn achtergrond als verpleegkundige en mijn werk als docent/opleider voor verpleegkundigen heb ik veel ervaring met coachingsgesprekken en de begeleiding in het analyseren, het goed omschrijven en opschrijven van gevoel. Om indrukwekkende gebeurtenissen een plek te kunnen geven is het belangrijk dat je aandacht geeft aan je gevoel. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon en kunnen mensen bij mij terecht om hun gevoel te uiten en help ik hen in het goed verwoorden van het gevoel wat er speelt.

Wanneer je af en toe even echt stilstaat bij je gevoel snap je waar je gevoel vandaan komt, waarom jij je zo voelt en kun je de controle weer terug krijgen zonder dat het je (steeds weer) overvalt. De tijd nemen om je gevoel goed te analyseren is belangrijk om het te kunnen accepteren en het eventueel te beïnvloeden als je dat wilt.

Mijn coaching is geen therapie, het is een vorm van bewustwording, mindfulness, waarbij je zelf bepaalt wat je wilt delen en wat je met jouw bevindingen wilt doen.

 


Woorden voor Gevoel

Brechtje Stevens

Verdiweg 449
3816 KN Amersfoort

Coaching in bewust voelen