Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Amersfoort

Coaching kan helpen als je vastloopt in een probleem op je werk. Je eigen vertrouwde manieren lijken niet meer te werken en lossen het probleem niet op. In een coachingstraject help ik je nieuw, effectiever gedrag te ontdekken. Jij staat centraal.

Werkwijze

Jouw vragen zijn het vertrekpunt. Samen werken we aan een helder doel. Daarmee gaan we aan de slag.  

Meestal loop je vast omdat het niet lukt om je eigen gedrag te veranderen. Of omdat je je niet bewust bent van de oorzaak van je probleem. Ook kan het zijn dat je aan de verwachtingen van anderen probeert te voldoen waardoor je jezelf 'verliest'.
Ik moedig je aan om stappen te gaan zetten om je doel te bereiken. Door je patronen te doorbreken ga je ervaren dat je anders met jezelf en het probleem kan omgaan. Daardoor ga je groeien, ook in contact met anderen.

Wat kan je bereiken met coaching?

• Meer inzicht in jezelf, je kwaliteiten en mogelijkheden   • Zicht hebben op jouw gedragspatronen in het hier en nu  • Omgaan met moeilijke situaties, passend bij wie jij in de kern bent   • Meer vertrouwen in jezelf, steviger in je schoenen   • Handvatten om je probleem aan te pakken       
 • Realistische eisen aan jezelf kunnen stellen  • Meer regie over je eigen keuzes  • Je eigen behoeften serieus kunnen nemen  • Verbetering van je (werk)relaties  • Meer plezier in je werk en persoonlijk leven  • Beter opgewassen zijn tegen moeilijke situaties

Kijk eens op mijn website voor meer informatie over mijn werkzijze en vergoedingen.

 

  

Over Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

In 2017 heb ik besloten om een praktijk voor therapie en coaching te starten. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, omdat ik daardoor iedere dag kan doen waar ik me het liefst mee bezighoud; genieten van het werken met mensen, van verdieping in contacten en het ingaan op wat er werkelijk toe doet. Zodat de ander kan groeien.
Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan in ruim 25 jaar ervaring als maatschappelijk werker, gespecialiseerd ambulant gezinsbegeleider in de jeugdzorg en als docent in het hoger beroepsonderwijs. Ik heb gewerkt met mensen individueel, relaties en gezinnen; mensen met psychische problemen, mensen die kampten met de gevolgen van stress, relatieproblemen, mensen met verlieservaringen, huiselijk geweld, gezinsproblemen, opvoedingsproblemen, werkproblemen en nog veel meer.

Ik volgde de driejarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie aan het Kempler Instituut Nederland en werd geraakt door het ervaringsgerichte werken, omdat het een eerlijke, verdiepende manier van werken is. Tot op de dag van vandaag is dit de rode draad in mijn werk en persoonlijke leven.

In de afgelopen jaren deed ik diverse trainingen op het gebied van (geweldloze) communicatie, veiligheid in gezinnen en relaties, contextuele hulpverlening, motiverende gespreksvoering, psychopathologie, autisme en tuchtrecht.


Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap

Amsterdamseweg 43a
3812 RP Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching