Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching
Amersfoort

Coaching bij Stress en Burn-out

Werkwijze

Gericht op herstel van lichamelijke stress
Aanpakken van onderliggende patronen.
Ontwikkelen van evenwichtig omgaan met jezelf.
Met oog voor de context waarin je je bevindt.
Maatwerk.

Persoonlijk en betrokken, open en oprecht, confronterend en aanmoedigend, mild en geduldig. Gericht op: - Verhelderen en bewust worden - Ervaren en groeien - Nu en toekomstgericht - Jij en de ander

In veel gevallen wordt een traject door de wergever vergoedt.

 

  

Over Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Mijn prakttijk voor therapie en coaching te starten is voortgekomen uit 25 jaar lang ervaring in de hulpverlening, de jeugdzorg en het hoger beroepsonderwijs. Ik heb gewerkt met mensen individueel, relaties en gezinnen; mensen met psychische problemen, mensen die kampten met de gevolgen van stress, relatieproblemen, mensen met verlieservaringen, huiselijk geweld, gezinsproblemen, opvoedingsproblemen, werkproblemen en nog veel meer.

Ik volgde de driejarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie aan het Kempler Instituut Nederland en werd geraakt door het ervaringsgerichte werken, omdat het een eerlijke, verdiepende manier van werken is. Tot op de dag van vandaag is dit de rode draad in mijn werk en persoonlijke leven.

Ik heb mij als ervaringsdeskundige gespecialiseerd in stress- en burnoutproblemen met een verdiepende opleiding. Ik combineer mijn persoonlijke deskundigheid met de kennis en inzichten vanuit deze opleiding, waar het gaat om het werkelijk doorbreken van de onderliggende patronen die tot overspannenheid of zelf burn-out hebben geleid. 

Daarnaast bied ik Brainspotting aan: brainspotting is een natuurlijke en effectieve methode om bewuste en onbewuste blokkades te verwerken en los te laten. Het kan helpen bij het verwerken van negatieve ervaringen en het aanpakken van symptomen die zich buiten het bereik van onze verstandelijke vermogens bevinden. Brainspotting werkt onmiddellijk in de diepere hersenstructuren en het lichaam. Zonder dat het nodig is de hele tijd over je problemen te praten of je ervaringen te analyseren.


Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching

Leonoor Borstlap

Miereveldstraat 72
3817 RP Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching