ChangeToLive Workshop

ChangeToLive
Hoevelaken

Weten wat je verlangen is - Zicht op je overtuigingen die vast zetten - Zo werkt je brein wel mee - Helder weten hoe je het wél wilt.

Je merkt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat dan vroeger. Je voelt je van binnen niet anders dan vroeger, hooguit wijzer. Er is duidelijk iets aan het veranderen. Je lijf wordt wat strammer en de dingen die eerst vanzelf gingen lijken nu een ander ritme te krijgen. Op de arbeidsmarkt heb je soms het gevoel niet helemaal meer mee te kunnen (mogen) doen. Soms ook niet meer serieus genomen en tegelijkertijd wil je nog heel veel. In de ChangeToLive Workshop krijg je weer zicht op wat je verlangen is, welke overtuigingen je mogelijk vast zetten en hoe je brein daar invloed op kan hebben. Je gaat naar huis met nieuwe energie en zicht op hoe jij het wel wilt en kunt doen.

Over ChangeToLive

Wat ik fijn vind om te doen is mensen verder brengen op hun pad, en alles in ontspanning. Samenwerken om voor elkaar te krijgen wat je van binnenuit wèl wil en kan. Elk mens is uniek en vraagt een andere benadering. Voor mij keer op keer een uitdaging om precies daar uit te komen bij wat gewenst is. Het belangrijkste is dat ik doe waar ik van houd en andere mensen daar blij mee maak.


ChangeToLive

Jogé Smallenbroek

Beekhof 18
3871 MX Hoevelaken

ChangeToLive Workshop