Massage (bindweefsel) MER voor lichamelijke klachten en Transformatie

Bodymindawareness
Ermelo

Transformatief lichaamswerk via MER Adem en de-Armouring om blokaddes vrijtelaten en meer in je kracht te leven.

- Transformatief Lichaamswerk: MER (MyoFacial Energetic Release) Ademwerk en de-Armouring

Ruimte makend voor jezelf via release; het vrijlaten van spanningen, stress, blokkades, pijn, verkramping, trauma en wat er ook los en weer stromen mag. Stress en emotionele/mentale blokkades kunnen veranderen en loskomen zodat je weer lekkerder in je vel zit. (ofwel je hele gestel krijgt een reset).

MER: Een diepe fascia/weefsel massage waar verkrampte delen in het myofascie (spierbindweefsel) weer kunnen ontspannen. We  zoeken n.a.v. de klacht de verkrampte delen (oorzaak en/of gevolg pijn) op.  Dan werk ik langzaam en diep met druk en warmte op deze plekken en vraag de client bewust mee te ademen en evt beweging te geven zodat deze plekken (en hele lichaam) kunnen smelten en ontspannen. Dit samenspel is nodig om het fascia te "unwinden". Pijn en verkeerde houding kunnen heel snel veranderen en je zult meer ruimte ervaren, deze sessies duren 1,5/2 uur

 

Over Bodymindawareness

Sanna (1975) werkt sinds 2005 met transformational bodywork, ooit begonnen met Yoga en allerlei vormen van Massagewerk nu alleen nog diep innerlijk werk via Bodywork en Breathwork: MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk.

Met het leven en de natuur als inspiratie, bewustwording geeft ruimte, leren van alles wat zich aandient op mijn pad. 

Ik werk op gevoel (intuïtief) en met alles wat ik de afgelopen 20 jaar heb beoefend en geleerd aan opleidingen en altijd in contact en afstemming met de cliënt..


Bodymindawareness

Sanna Holdert

Tolweg 8
3851 SK Ermelo

Massage (bindweefsel) MER voor lichamelijke klachten en Transformatie