Holistische Massage & Therapie

Umoya Health, voor meer lichaamsbewustzijn
Amersfoort

De massages zijn gebaseerd op langzaam uitgevoerde haptische of klassieke technieken en laten je bewust voelen hoe het met je is in delen van je lichaam, die om aandacht vragen. Aanraking daarvan kan meer inzicht geven in dieper liggende themas

Hoe gaat het met jou...?

Welkom bij Umoya Health. Ik help je uit je hoofd en meer in contact met je lijf te komen. Deze professionele lichaamsgerichte aanpak werkt en geeft ruimte bij zowel mentale als fysieke klachten. Ervaar rust, ruimte en aandacht, waardoor je beter kan focussen op wat er speelt, wie jij bent, wat jij werkelijk nodig hebt.

Last van terugkerende hoofdpijn, spierpijnen, onrustig gevoel in je buik of stijfheid in nek of schouders? Je kent vast wel het gevoel alsof je lichaam je iets wil vertellen en aandacht lijkt te vragen. Vaak gaat het vanzelf over, maar soms ook niet en zit het vast en wil het maar niet verdwijnen of worden de klachten zelfs erger. Mijn massage helpt je aandacht te geven aan wat je lijf te vertellen heeft en geeft je inzichten in of er misschien meer speelt dan de fysieke klachten alleen.... Ik heet je van harte welkom om zelf te komen ervaren hoe het met je is.

Frank van den Essenburg

Over Umoya Health, voor meer lichaamsbewustzijn

Sinds 2019 ben ik gediplomeerd Holistisch massagetherapeut en heb een gedegen jaaropleiding met HBO medische basiskennis gevolgd bij HOLOS, de academie voor massagetherapie te Utrecht.  Door mijn persoonlijk pad heb ik een meerwaarde en specialisatie ontwikkeld voor mensen met levensvragen, burn-out klachten en  klachten rondom thema’s van zelfontwikkeling.

Vanuit mijn holistische visie benader ik je als één geheel van lichaam, geest en ziel. Door bewust contact te maken met je lichaam stap je uit je hoofd en voel je wat er werkelijk aandacht nodig heeft.

Voelt je lichaam gespannen, week, open, dicht? Kan je jezelf überhaupt voelen? Je mag, zonder over jezelf te oordelen, naar binnen kijken en voelen hoe het werkelijk is. Durf jij aangeraakt te worden in je pijn, je irritatie? Je lichaam leren verstaan en luisteren naar dat wat ermee samen hangt? Hierdoor ontstaat rust en ruimte om beter zicht te krijgen op wat er misschien anders mag in jouw leven.


Umoya Health, voor meer lichaamsbewustzijn en balans tussen LIchaam - Geest - Gevoel

Frank van den Essenburg

Zeepkruid 58
3824NB Amersfoort

Holistische Massage & Therapie