Massage (bindweefsel) MER voor lichamelijke klachten en Transformatie

Bodymindawareness
Ermelo

Massages voor diepere Ontspanning of Transformatief lichaamswerk via MER Adem en de-Armouring om blokaddes vrijtelaten en meer in je kracht te leven.

* Ontspannings massages en/of Transformerend lichaamswerk *

Ontspannings Massage: Ik werk dus holistisch dat wil zeggen met "het geheel" niet alleen lichamelijk maar ook nodig ik uit om het emotionele, mentale en spirituele mee op tafel/op de mat mee te nemen zodat alle lagen kunnen openen en weer in balans kunnen komen. Er wordt op zowel huid, spieren, bindweefsels, releasepunten, energiebanen en organenals op emotioneel en energetisch niveau gewerkt. Zodat het lichaamseigen zelfherstellende vermogen weer wordt geactiveerd.

- Transformatief Lichaamswerk: MER (MyoFacial Energetic Release) Ademwerk en de-Armouring

Ruimte makend voor jezelf via release; het vrijlaten van spanningen, stress, blokkades, pijn, verkramping, trauma en wat er ook los en weer stromen mag. Stress en emotionele/mentale blokkades kunnen veranderen en loskomen zodat je weer lekkerder in je vel zit. (ofwel je hele gestel krijgt een reset).

MER: Een diepe fascia/weefsel massage waar verkrampte delen in het myofascie (spierbindweefsel) weer kunnen ontspannen. We  zoeken n.a.v. de klacht de verkrampte delen (oorzaak en/of gevolg pijn) op.  Dan werk ik langzaam en diep met druk en warmte op deze plekken en vraag de client bewust mee te ademen en evt beweging te geven zodat deze plekken (en hele lichaam) kunnen smelten en ontspannen. Dit samenspel is nodig om het fascia te "unwinden". Pijn en verkeerde houding kunnen heel snel veranderen en je zult meer ruimte ervaren, deze sessies duren 1,5/2 uur

 

Over Bodymindawareness

Sanna (1975) werkt met transformational bodywork dmv: Yoga, Massage, MyoFascialEnergeticRelease, de-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk

Als Yogalerares (sinds 2007)  en Masseuse/Bodyworker (sinds 2005)  is de weg naar zelf-ontwikkeling steeds groter geworden en lijkt alleen maar groter te worden terwijl de weg naar binnen steeds simplistischer lijkt te zijn maar niet altijd de simpelste manier van "doen en zijn" in deze wereld van vandaag.

Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Deze zijn gericht op het balanceren van het lichaam op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau. Ik werk op gevoel (intuïtief) en in contact met de cliënt..


Bodymindawareness

Sanna Holdert

Tolweg 8
3851 SK Ermelo

Massage (bindweefsel) MER voor lichamelijke klachten en Transformatie