Relatiecoaching - Leersum

Via Vitae
Leersum

Loop je vast in je relatie? Ben je op zoek naar betere communicatie, meer verdieping en verbinding? Ontdek samen met je partner nieuwe wegen en mogelijkheden via het relatie-traject bij Via Vitae.

Loop je vast in je relatie? Ben je op zoek naar meer verdieping en groei? Ontdek dat je samen in een nieuwe stroom kunt komen, waarin verlangens realiteit worden en de onderlinge communicatie verbeterd is.

Werkwijze relatiecoaching:

De begeleiding is praktisch gericht, directief, speels en respectvol. Verschillende methodieken worden aangeboden, zoals communicatietools en ervaringsgerichte oefeningen.Gedurende de coaching komen meerdere thema's aan bod, zoals relatievisie, intimiteit, vrijheid versus verbondenheid, balans tussen geven en ontvangen.Het resultaat is dat je onderlinge patronen herkent en er anders mee om kunt gaan. Je leert je gevoelens te uiten en maakt zo meer ruimte voor eigenheid, creativiteit en vitaliteit. Door de diepere onderlinge verbinding ontdek je samen nieuwe wegen en mogelijkheden.

Wat doe ik nog meer?

* Talentenspel (W. Glaudemans)
* Bezielingsspel (A. Hoogendijk)
* E.M.D.R.
* Integrale/holistische psychotherapie

Over Via Vitae

Ik ben Marita Hofman, integraal therapeut en coach/trainer. Mijn passie is om mensen te begeleiden vanuit mijn professionaliteit in combinatie met mijn ruime, veelkleurige levenservaring. Een specifieke kwaliteit is warme betrokken aandacht voor jouw vraag. Voor mij is iedere vraag uniek en tevens een mogelijkheid om het beste van mezelf in te zetten. Mijn enthousiasme en levenslust nodigen je uit om diepere lagen in jezelf te onderzoeken en oude beperkende “verhalen” los te laten. Ik inspireer je om ruimte te creëren, zodat nieuwe mogelijkheden zichtbaar kunnen worden.

De praktijk Via Vitae bestaat sinds 2002 en is gevestigd te Leersum.
Via Vitae betekent levensweg. In mijn eigen leven heb ik ervaren dat het leven geen rechte snelweg is van A naar B, maar een kronkelige en soms hobbelige weg waarop je onverwachte mogelijkheden maar ook obstakels tegenkomt. Zo kun je in je leven op een kruispunt zijn beland, het gevoel hebben op een doodlopende weg te zitten, of wellicht als in een doolhof rondjes te draaien.

De begeleiding is gericht op bewustwording, bezieling en het vergroten van het vertrouwen in jezelf.
Praktische en effectieve methodieken worden je aangereikt, waarmee je zelf aan de slag kunt om je thema’s op te lossen, zodat je jouw diepste verlangens kunt realiseren.


Via Vitae

Marita Hofman

Pr.Margrietlaan 3
3956XV Leersum

Relatiecoaching  -  Leersum