Leonoor Borstlap Psychosociale Therapie en Coaching | Amersfoort

Voor wie?

Voor iedereen die steeds weer tegen dezelfde situaties aanloopt en het maar niet lukt dat om te buigen. Voor jezelf, binnen je relatie, in je gezin, op je werk....

Ik help je graag bij:

  • stress/burn-outklachten
  • voorkomen van burn-out of overspannenheid
  • problemen op het werk
  • relatieproblemen
  • opvoedingsproblemen
  • persoonlijke ontwikkeling

Bovenstaande is een greep uit mogelijke problemen. Het kan zijn dat je nog niet weet wat er aan de hand is. Bel me gerust om vrijblijvend te overleggen.

Hoe?

In individuele gesprekken, relatiegesprekken of coachingsgesprekken help ik je ontdekken waardoor je vastloopt; welke patronen in je gedrag je belemmeren waardoor je steeds weer in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. We gaan op zoek naar de kern van jouw/jullie probleem en wat je diep in je hart graag anders zou willen. In je eigen leven, binnen je relatie, op je werk…

Ik moedig je aan om stappen te gaan zetten om je patronen te doorbreken. Wat jij belangrijk vindt en nodig hebt, is daarbij leidend. Door je patronen te doorbreken ga je ervaren dat je een completer mens wordt. Daardoor ga je groeien, gaan gesprekken binnen je relatie weer stromen, sta je steviger in situaties op je werk en/of ga je doen wat nodig is om te herstellen van stressklachten.

Ik werk nu- en toekomstgericht. We gaan aan de slag met problemen en wensen die er nu zijn en pakken die aan, zodat jij verder kunt.

Kijk gerust op mijn website. Daar vind je ook informatie over vergoedingen.

 

Over Leonoor Borstlap | Amersfoort

In 2017 heb ik besloten om een praktijk voor therapie en coaching te starten. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet, omdat ik daardoor iedere dag kan doen waar ik me het liefst mee bezighoud; genieten van het werken met mensen, van verdieping in contacten en het ingaan op wat er werkelijk toe doet. Zodat de ander kan groeien.
Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan in ruim 25 jaar ervaring als maatschappelijk werker, gespecialiseerd ambulant gezinsbegeleider in de jeugdzorg en als docent in het hoger beroepsonderwijs. Ik heb gewerkt met mensen individueel, relaties en gezinnen; mensen met psychische problemen, mensen die kampten met de gevolgen van stress, relatieproblemen, mensen met verlieservaringen, huiselijk geweld, gezinsproblemen, opvoedingsproblemen, werkproblemen en nog veel meer.

Ik volgde de driejarige opleiding Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie aan het Kempler Instituut Nederland en werd geraakt door het ervaringsgerichte werken, omdat het een eerlijke, verdiepende manier van werken is. Tot op de dag van vandaag is dit de rode draad in mijn werk en persoonlijke leven.

In de afgelopen jaren deed ik diverse trainingen op het gebied van (geweldloze) communicatie, veiligheid in gezinnen en relaties, contextuele hulpverlening, motiverende gespreksvoering, psychopathologie, autisme en tuchtrecht.


Professionals in de categorie Psychosociale therapie

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amersfoort
Bewust Amersfoort

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!