Transpersoonlijke coaching

Tasso Instituut
Amersfoort

Coaching door Tasso Instituut gaat diep. Wij gebruiken intuïtie en gezond verstand. Onze coachingsmethodieken zijn gebaseerd op jarenlange consultancy ervaring in het bedrijfsleven én technieken uit opstellingen en therapie.

Een ontdekkingsreis naar jezelf, transformerende opstellingen en nog meer biedt Tasso met de Transpersoonlijke coaching. Voor persoonlijke coaching en training. Ook maken wij programma's op maat voor bedrijven en instellingen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Over Tasso Instituut

Tasso Instituut is opgericht door Hans ten Dam. Hij heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland. Hij schreef een keur aan artikelen en praktische handouts. Hij is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het vermaarde naslagwerk ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’. Hans ten Dam staat bekend als de pionier en grondlegger van de regressie- en reïncarnatietherapie in Nederland.


Tasso Instituut

Janine Booij

Muurhuizen 104
2811 EL Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Transpersoonlijke coaching