hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen, coaching en familieopstellingen

Sassense, lifecoach voor bewustwording
Leusden

Bij Sassense werken we met holistiche massage en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Vrijheid, ontspanning en energie!

Herken je dit: die eeuwige stress, het eindeloos moe zijn, rusteloosheid, een overladen hoofd, tijd tekort hebben, een te volle agenda, op je tenen lopen, vage lichamelijke pijntjes? Het gevoel van een (verloren) race tegen de klok? Elke keer weer in diezelfde valkuil trappen?

Wil je dit: rust, energie, stilte in je hoofd, een pijnvrij lijf, ontspanning? De mogelijkheid los te komen van je conditioneringen en overtuigingen en je valkuil vóór te zijn? 

Bij Sassense werken we met coaching, lichaams- en energiewerk aan het loslaten van spanningen, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen. In een tempo en op een wijze die goed zijn voor jóu. Je ervaart meer vrijheid, plezier en ontspanning. Je laadt weer op en voelt je energieker.

Op mijn website kun je onder de tab Ervaringen meer reviews lezen hoe cliënten sessies bij Sassense ervaren.

Over Sassense, lifecoach voor bewustwording

Voor mij was het moment om aan de slag te gaan met en vooral voor mezelf, toen ik meer dan genoeg had van gestresst te leven en van het last te hebben van negatieve, onzekere gedachtes en overtuigingen: bang om niet aardig gevonden te worden, angst voor afwijzing, bang om ‘anders’ te zijn. Ik koos voor vrijheid en ben mijn onzekerheden en angsten aangegaan. Eerst met energiewerk. Een verrijkend pad met soms ook hobbels en weerstand, want issues, daar liep ik het liefst met een boog omheen. Nu weet ik hoeveel ruimte het geeft om een issue juist te omarmen en daardoor te zien verdwijnen of te ervaren dat het geen macht meer over me heeft. Met massagetherapie heb ik in mijn lijf vastgezette stress en emoties kunnen loslaten. Ook 'gewone' en NLP coaching en systemisch kijken naar thema's (in familieopstellingen) hebben me veel inzicht en begrip gegeven en ben ik in geschoold.

Al het (af)geleerde breng ik nu in Sassense in de praktijk voor mijn cliënten.


Sassense, lifecoach in bewustwording

Saskia Bakker

Valkenhoeve 6
3831 TW Leusden

Lid van beroepsvereniging

hart-hoofd-lijf in verbinding met massagetherapie, healingen, coaching en familieopstellingen