Massagepraktijk MassageHelpt

Massagepraktijk MassageHelpt
Amersfoort

Last van je lijf? Te druk in je hoofd? En behoefte aan een massage? Maak dan een afspraak bij massagepraktijk MassageHelpt in Amersfoort en ervaar de zachte kracht van massage.

Waarom massage helpt
Aanraking is een eerste levensbehoefte. Zonder aanraking worden we letterlijk ziek. Krijgen we last van fysieke en emotionele klachten. Voelen we ons steeds minder verbonden met onszelf en anderen.

Bij massagepraktijk MassageHelpt word je op een professionele manier aangeraakt met massage vanuit een holistische visie. Dat ontspant, maakt je meer bewust van jezelf en helpt het herstel van fysieke én emotionele klachten.

Over Massagepraktijk MassageHelpt

Over Erik Zoomers
holistisch masseur in Amersfoort

Mijn naam is Erik Zoomers. Als holistisch masseur heb ik een groot vertrouwen in het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. Vanuit dit vertrouwen geef ik voelbaar aandacht aan je fysieke klachten én soms de emotionele en psychische aspecten daarvan. Dat doe ik o.a. met de zachte kracht van klassieke (Zweedse) en energetische massage.

Met deze massages word je je meer bewust hoe je lichaam voelt, de signalen die je lichaam en geest geven en hoe je daarmee om kunt gaan.
Zo ondersteunt een holistische massage het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest, heeft het een verzachtend effect op je pijnklachten en een preventieve werking op gezondheidsklachten.

Wil je dit ook ervaren? Maak een afspraak en kom kennismaken.

Hartelijke groet,
Erik


Massagepraktijk MassageHelpt

Erik Zoomers

Zielhorsterweg 73
3813ZX Amersfoort

Lid van beroepsvereniging

Massagepraktijk MassageHelpt