Centrum Geluk - Zin om te groeien?

Centrum Geluk - Zin om te groeien?

Ben jij een wereldverbeteraar en werk je graag met mensen en natuur aan een vredelievende samenleving? Maak dan in Het Centrum Geluk van Samenspel-Natuurlijk jouw praktijk, werkplek, trainingslocatie of ontmoetingsplaats. Wij willen deze loods Hamseweg 94 graag kopen. Deze investering willen we natuurlijk graag terug verdienen. In geld... maar belangrijker nog ... in waarde en in levensvreugde voor iedereen die mee wil spelen.

KeiharT werken

Draag jij een 10-tje per dagdeel bij en je eigen materialen voor je eigen werk-, leef- en beleefplek? Bundel je graag jouw krachten met die van andere getalenteerde groei-krachtige mensen? Maakt het jouw niet uit welke kleur en leefstijl mensen hebben? Gun je iedereen zijn of haar geluk? Dan is deze plek en aanpak bedoeld voor jou. Kom keiharT werken, spelen en leven. Richt je op een natuurlijk samen spel en co-creëer een paradijs, een hemel op aarde. Samen met anderen, straal je talent uit naar de wereld om je heen en geniet.

Bedrijfsfuncties

Kom werken, spelen en het leven vieren in een dynamische balans in het Centrum Geluk. Met bijvoorbeeld bedrijfsfuncties zoals:

  • Een Gelukswinkel met heksenbonbons (sfeertje vrouw holle)

  • De WijlandHub met 10 jaar gegarandeerd groen weids uitzicht

  • Natuur, voeding en koken, ... heel bio-logisch

  • Een 'snoepwinkel' met een keur aan coaching- & trainings-mogelijkheden (in de pipowagen en de caravan is plek voor sessies) 

  • (Blote voeten) dans, sport, beweging en spel in strandzand (volleybalnet)

  • 'School en huiswerk begeleiding' voor alle leeftijden op natuurlijke en speelse manier

..... Heb jij andere ideeën? Laat van je horen!

Meer informatie

Stuur me een mail op info AT samenspel-natuurlijk DOT nl, bel op 06-24421893 en/of kom langs voor een kennismakingsgesprek op Hamseweg 94, Hoogland.

Magda Bannink

Reacties

Madelon Revermann 2017-01-25 09:29:16 Wat een goed plan, Magda! Veel succes ...;)

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...