Herken jij dat van die ochtenden dat je niet vooruit komt?

Vaak hoor ik dat mensen al moe zijn vanaf met moment dat ze wakker zijn. Weinig tot geen energie ervaren en daardoor weinig uit hun dag halen. In plaats van een dag vol met nieuwe energie starten en hier de volle 100% uithalen!

Vaak wordt je moe wakker en ben je niet voldoende uitgerust, de eerste stap die gezet wordt om voor het gevoel wakker te worden is eerst een bak koffie! Tip start met 2 grote glazen water voordat je start met je ontbijt.

Ik haal een groot deel van mijn energie uit mijn beweging. Naast het geven van trainingen zorg ik er voor dat ik zelf ook drie keer in de week train. Wat is het resultaat van het trainen voor mij. Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie, het helpt mij om negatieve energie los te laten en geeft mij nieuwe energie.

Met mijn eigen bedrijf Sneller-Fit geef ik al mijn trainingen in de buitenlucht. Ik vind het erg belangrijk om lekker te trainen in de frisse buitenlucht. Door samen in de buitenlucht te trainen zal je meer energie ervaren onder andere doordat je meer zuurstof binnen krijgt en vitamine D opdoet. De trainingen geef ik op mooie locaties zoals de Soesterduinen en park Schothorst in Amersfoort. Na de training geven deelnemers spontaan aan dat ze meer energie ervaren en zich fitter voelen ondanks dat ze soms na een training wat spierpijn ervaren.

Bij de trainingen in de buitenlucht maken we veel gebruik van het eigen lichaamsgewicht, elementen uit de natuur en kleine materialen, hiermee spreek je veel meer spiergroepen tegelijk aan in het lichaam. Ook maakt de natuur de oefeningen intensiever omdat ze niet op een vlakke ondergrond worden uitgevoerd. 

Kom een of meer keer in de week trainen bij Sneller-Fit in de frisse buitenlucht. Alleen of samen met vrienden of vriendinnen. Of je nu wilt afvallen, een sterker lichaam wil of fitter wil worden, samen werken we aan jou doel! Meld je aan via www.sneller-fit.nl/contact

Michiel van der Linden

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...