Inspiratiefestival 033

Inspiratiefestival 033

Door: Marianne Draaijer

 

Ben jij er klaar voor om je te laten inspireren op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid? Kom dan naar het Inspiratiefestival 033 bij het Groene Huis in Amersfoort op zondag 2 oktober!

Het energieke en frisse netwerk Bewust Amersfoort organiseert deze dag voor het eerst in 2016. We merken steeds meer behoefte aan een gezondere leefstijl, duurzame initiatieven en ontspanning.

Ontspanning

Even niks moeten, maar juist ontmoeten, dat kan je tijdens deze dag ervaren. Denk aan een ontspannen wandeling door het mooie natuurgebied bij park Schothorst, in de buurt van het Groene Huis. Je kunt ook een heerlijke massage ontvangen, je laten meevoeren tijdens verschillende klankschalensessies of meedoen aan een ontspannende lachyoga workshop. Het kan je helpen weer dichter bij jezelf te komen en te relaxen.

Gezondheid

Tijdens deze dag vind je ook genoeg informatie op het gebied van een gezonde leefstijl. Denk aan natuurlijke therapieën om nu écht eens van je gezondheidsklachten af te komen, een workshop gezonde smoothies maken of inrichting van je huis om er een ontspannen flow in te krijgen?

Duurzaamheid

Naast ontspanning en gezondheid kan je ook duurzame initiatieven vinden. Zo kan je meer te weten komen over groene gadgets en relatiegeschenken of duurzaam ontworpen hemelbedden, wat verwijst naar uitvaartkisten die gezien mogen worden.

Bewustwording

Sta deze dag eens bewust stil bij jezelf. Dat kan onder andere door mindfulness of je lang gekoesterde dromen nu echt om te zetten naar actie.

Raak je hierdoor al geïnspireerd? Dan is er goed nieuws! Voorgenoemde is namelijk nog maar een klein deel van wat je allemaal kunt beleven op het inspiratiefestival 033! Het festival zal bestaan uit workshops, lezingen en kraampjes waar je heerlijk langs kunt slenteren.

Als kers op de taart kan je terecht voor een biologische lunch, verzorgd door Het Lokaal. Wil je zeker zijn van een lunch, reserveer die dan bij je ticket.

De workshops kennen een maximaal aantal deelnemers, hiervoor zijn van te voren gratis kaartjes verkrijgbaar bij de receptie.

Praktisch

Lokatie: Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21. Kom waar mogelijk lekker met de fiets om een file vorming rondom het parkeren te voorkomen.

Datum: zondag 2 oktober 2016 van 12.00u tot 18.00u.

Kosten: alles is gratis toegankelijk, aan hapjes, drankjes en lunch zijn kosten verbonden.

Van harte welkom en we hopen je dan te zien!

Leden van Bewust Amersfoort

Marianne Draaijer

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...