Sofie aan Tafel!

Zoals een aantal van jullie wellicht al weten, ben ik naast beeboxondernemer ook voorzitter van Sofie aan Tafel. Sofie aan Tafel, het leukste evenement van Nederland dat "onbekende bekenden" samenbrengt, bestaat dit jaar 10 jaar! Door samen te komen rond een tafel, leer je elkaar kennen en voel je je onderling verboden. Dat is het idee achter 'Sofie aan Tafel'. En in onze ogen ook nu na 10 jaar nog steeds zeer gewenst.

Hoe werkt het?
Je ontmoet mensen in winkels, op straat, bij de (sport)club, de kerk of moskee, het bedrijf of op het schoolplein. Wilt je hen beter leren kennen? Doe dan mee met 'Sofie aan Tafel' en geef je op als gastvrouw of gastheer. Je nodigt vervolgens mensen in uw omgeving uit om 24, 25 of 26 maart bij u te komen. U ontmoet zo "onbekende bekenden", daar gaat het om.

De keuze is aan jou!
Je kunt als gastvrouw of gastheer kiezen voor een ontbijt, lunch, kopje thee, borrel of diner. Het gaat niet om culinaire hoogstandjes, maar om het ontmoeten. Je kunt je eigen huis openstellen, maar het kan ook in een clubhuis, (zorg)instelling of op het bedrijf. Hoeveel mensen je uitnodigt staat je ook vrij.

Tafel je mee?
Vind je 'Sofie aan Tafel' een leuk initiatief? Geef je dan op als gastvrouw of gastheer via de website www.sofieaantafel.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor het voorproefje van 'Sofie aan Tafel' in het weekend ervoor en een leuke goodiebag als bedankje.

Ik hoop natuurlijk dat er dit jubileumjaar vele tafels gedekt mogen worden. Ik zie jullie aanmeldingen graag verschijnen!

Helma van Schendel

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...