UIT MIJN COMFORTZONE

Valse bescheidenheid
Veel cliënten zijn heel goed in een ander te laten schitteren en lijken te bescheiden om zichzelf in het spotlicht te zetten. Ik zeg bewust ‘lijken’, want ‘bescheidenheid’ wordt nog wel ‘ns gebruikt om (zeg ik liefdevol) te verbloemen dat je eigenlijk (te) bang bent om jezelf te laten zien of te gaan staan voor jezelf, uit angst dat je hoofd zal worden afgechopt. Dat ze je niet serieus zullen nemen, negeren of zo half meewarig toelachen. Nee, dan maar liever je mond houden of veilig die ander laten schitteren.
Heel herkenbaar, ook voor mij. Heerlijk (veilig) om mijn cliënten te laten schitteren, hen bewust te maken van keuzes die ze hebben, lagen beperkingen af te pellen en hun energie weer vrijelijk te laten stromen. En ook hen regelmatig te ‘prikken’ buiten hun comfortzone. Maar wat als iemand míj nou vraagt waar ik expert in ben, waar ík voor sta? Uhhhhhh……Daar gaat mijn comfortzone….

Uit mijn comfortzone
Dus hier ga ik dan, uit mijn comfortzone, op het podium vol in het spotlicht:

Ik ben expert in het begeleiden van mensen op hun pad van bewustwording, in mensen helpen los te komen van vastgeroeste, beperkende en vaak pijnlijke overtuigingen, in mensen ondersteunen bij het aangaan van issues.

Voor wie
Ik ben er voor iedereen, die bewust dan wel onbewust bereid is naar zichzelf te kijken, bij wie het verlangen om te veranderen groter is (geworden) dan de angst om afgewezen te worden en er niet te mogen zijn. Voor iedereen die het leven wil leven en niet meer alleen wil ‘overleven’. Voor iedereen die er klaar voor is om te springen in het onbekende, ook als dit soms een oncomfortabel, confronterend en pijnlijk gevoel kan geven.

Ik bak geen zoete broodjes, en hou als het nodig is op liefdevolle wijze spiegels voor. Schroom er niet voor om je huiswerk mee te geven. En zeg het ook, als ik denk je niet verder te kunnen helpen: zonder zelfreflectie en bereidheid om aan jezelf te werken, gaan sessies bij Sassense je niet verder brengen.

Rust, energie en vrijheid
Wat cliënten krijgen is rust in hoofd en lijf, weer energie en daardoor ook inzichten dat ze wel keuzes hebben, dat ze zich niet op hun kop hoeven te laten zitten en dat grenzen aangeven naast spannend ook heel bevrijdend en verrijkend is.

Meer weten over hoe dan? Bel of app me, ik leg het je graag uit. Of kijk verder op mijn website www.sassense.nl

Saskia Bakker

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...