Vaderkracht verdiepingsdag

De trainingen die ik voor vaders geef, vallen onder de noemer VaderKracht. Het woord kracht kan voor mensen de associatie oproepen van agressie en een autoritaire macht. Voor mij betekent het een levenshouding waarbij je je ruggengraat voelt en je hart opent. Een houding waarbij je in contact bent met jezelf en je eigen kracht en in contact met de ander en diens kracht. Geen houding van verharding. Wel één van een verzachting zonder te verslappen.

Die kracht ervaar je of niet

Kracht op deze manier is lastig te omschrijven. Die ervaar je of niet. Je kan jouw eigen kracht letterlijk voelen op twee vingers dik onder je navel. Daar zit je hara/chi/centrum. Een leuke oefening om je kracht te voelen is om je adem uit te blazen alsof je een kaars snel uitblaast. Hou daarbij je hand op je buik (net ander je navel) en voel hoe die plek op het uitblazen naar voren gaat. Geef ook wat tegendruk met je hand. Doe dit een halve minuut staand. Kijk dan maar eens of je een verschil voelt aan het eind.

Een leukere vader

Als je vanuit deze kracht in het vaderschap staat, gaan er deuren voor je open. Met deze kracht, en met waar jij als vader tegenaan loopt, gaan we aan de slag op de VaderKracht Verdiepingsdag. Een dag voor jou om geïnspireerd, opgeladen, krachtig en ontspannen van thuis te komen waardoor jij die nog leukere vader voor je kind(eren) bent.

Op zaterdag 19 november is de volgende VaderKracht Verdiepingsdag. Er is plek voor 10 tot 12 vaders. Meer informatie en aanmelden kan via de website.

Ik ontmoet je graag in jouw VaderKracht!

Patrick Timmermans

Bij Patrick Timmermans van Vader Visie kan je terecht voor coaching en training of ontmoetingen met andere vaders. 

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...