Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited

Inspirational Communication Unlimited
Hoogland

Wij bieden ervaringsgerichte workshops, coaching en opleiding aan, op alle belangrijke levensgebieden: persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk en financiën, je gezin en familie.

We kunnen alle boeken lezen die we willen, en alle plekken bezoeken waar we iets mee hebben.

Maar of we daar echt verder mee komen…

Uiteindelijk komen we erachter dat onze overtuiging over wie we denken dat we zijn, het grootste obstakel vormt voor het ervaren van ons geluk en de waarheid die wij zijn.

 

Ons werk

Om overtuigingen los te kunnen laten, en liefde toe te laten, kunnen we elkaar ondersteunen.

Wij bieden ervaringsgerichte workshops, coaching en opleiding aan, op alle belangrijke levensgebieden: persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk & financiën, je gezin en familie.

Je bent van harte welkom om aan onze programma’s deel te nemen. We krijgen er veel positieve reacties over. Het maakt dat we graag het werk doen waar ons hart ligt.

 

Onze aanpak

Sinds we workshops geven (en dat begon in 1995 in Canada) hebben we gemerkt dat onze aanpak onderscheidend is en zeer effectief.

De ingang die hierbij echt overtuigend werkt is: je eigen persoonlijke ervaring. Het zijn deze persoonlijke ervaringen waarop onze cursussen en jaartrainingen dan ook zijn afgestemd, hierdoor krijgen deze een unieke krachtige uitwerking, die verrijkend werkt.

We werken hierbij met een set van meer dan 200 processen, elk afgestemd op specifieke situaties.

Over Inspirational Communication Unlimited

Paul Goudsmit en Jane Tipping werken al meer dan 20 jaar met Een Cursus in Wonderen.

In 2001 startten zij een trainingscentrum in Toronto, van waaruit zij workshops en coachingprogramma’s verzorgden, waaronder een meerjarige opleiding transpersoonlijk coachen, wekelijkse studiegroepen, intensieve weekendworkshops en individuele-, relatie- en familietherapie.

Hun werkgebied breidde zich in de loop der jaren uit naar Engeland en Nederland, en in de zomer van 2011 verhuisden zij naar Nederland. Het bood hun ook de gelegenheid de samenwerking met hun Nederlandse collega’s voort te zetten.

Zij specialiseerden zich in ‘walking the talk’ door de spirituele uitgangspunten en de ideeën van de Cursus geschikt te maken voor een dagelijkse, praktische toepassing.

Paul en Jane zijn bekwame studenten en leraren van Een Cursus in Wonderen samen brengen ze een werkelijke transformatie tot stand. Ze staan bekend als compassievol, grappig en authentiek en brengen een schat aan ervaring en kennis met zich mee.


Inspirational Communication Unlimited

Paul Goudsmit

Krachtwijkerweg 11
3828PM Hoogland

Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited