Delphinium Lifecoaching

Delphinium Coaching & Consulting
Amersfoort

Zelfbewust en relaxed in het leven staan? En zoek je daarvoor een lifecoach die heel goed invoelt wat jij ervaart, die toegankelijk is, humor heeft en echt samen met jou op pad gaat? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking

Als lifecoach help ik jou je doelen te bereiken. Of je nu minder stress wilt ervaren in je werk, zelfverzekerder wilt zijn of iets anders wilt veranderen in je leven, ik kan je helpen. Ik doe dit door het vergroten van je zelfinzicht. Kennis over jezelf, waarom je doet wat je doet, of waarom je bepaalde keuzes maakt in het leven is de sleutel tot verandering. Uiteindelijk word je daardoor meer jezelf en sta je relaxter en gelukkiger in het leven. Door gesprekken en praktische oefeningen werken we samen aan jouw doelen.

Over Delphinium Coaching & Consulting

Na jaren in de ICT te hebben gewerkt ben ik gestart met de opleiding tot psychosociaal therapeut. Ik miste iets in mijn werk en had het gevoel dat ik iets anders van mijzelf moest ontwikkelen. De combinatie van hoofd en hart maakt mij gelukkig. Daarnaast versterken deze beide kanten van mijzelf elkaar. Zo kan ik in de coaching pragmatisch en nuchter zijn, en gebruik ik in mijn ICT werk mijn intuïtie en gevoel. Zo is mijn werk en ben ik zelf in balans.

Ik ben afgestudeerd in de richting transpersoonlijk counselor met als onderwerp spiritualiteit in de coaching. Ik gebruik veel spirituele elementen in mijn coaching. Nooit zweverig, maar altijd gericht op praktische toepassingen. Bijvoorbeeld door het inzetten van oefeningen op het gebied van ademhaling, mindfullness, visualisaties en ankeren. Het spirituele aspect in coaching gaat over zingeving, dankbaarheid en (zelf)acceptatie. Leren accepteren van wat is geweest, loslaten van een toekomstbeeld, vertrouwen op wat komt en zijn in het hier en nu. Zo leef je bewust en kan dankbaarheid tot bloei komen.

Methodieken die ik gebruik zijn: systeemtherapie, NLP, EFT, cognitieve therapie, familie opstellingen, visualisaties, lichaamsgericht therapie, transactionele analyse, levensloop, groepsdynamica, etc.


Delphinium Coaching & Consulting

Erna Nagelhout

Aziering 60
3823WR Amersfoort

Delphinium Lifecoaching