Wat is jouw volgende stap?

Younicus
Amersfoort

Ik begeleid mensen die op een kruispunt staan in hun leven, die het verlangen hebben om hun leven te delen met een partner of die willen weten waar het voor hen over gaat.

Durf jij te dromen?

  • Durf jij te dromen en deze dromen te volgen?
  • Zit je vast in overtuigingen en wil je hier uit leren stappen?
  • Kun jij veel meer geven dan wat je nu geeft?
  • Zie je jezelf steeds weer in herhaling vallen?
  • Heb je alles, maar voel je dat er nog veel meer is?

Of je nu op een punt bent in je leven en jezelf de vraag stelt "Is dit alles?", of dat je een volgende start in je carrière wilt zetten of dat je een geweldig idee hebt en hiermee wilt gaan ondernemen of al onderneemt. Younicus loopt graag een stuk met je mee!

Samen kijken we verder, halen we de toekomst naar nu en leren we van het verleden.

Gaan we samen op pad?

Younicus gaat samen met jou op pad. Het wordt een nieuw pad, een pad naar jouw visie, jouw levensvisie. Wat is het wat jij verlangt als je je fantasie de vrije loop mag laten gaan, als alle belemmerende overtuigingen de weg ruimen en als jij vanuit ruimte mag creëren? Hier vanuit gaan we dan concretiseren wat voor jou past en waar je naar toe wilt met je leven.

We gaan samen op pad en ik kijk met je mee. 

Jij zit aan het stuur!

Over Younicus

Mijn interesse ligt op het gebied van man-zijn in deze tijd, van intimiteit en van authenticiteit. Hier heb ik de afgelopen 10 jaar mijn eigen pad in gelopen en geeft dit nu door in diepgaande begeleiding aan mensen met dezelfde verlangens van verdieping op dit vlak.


Younicus

Erik Plas

Surinamelaan 80b
3818 TP Amersfoort

Wat is jouw volgende stap?