Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.

Vader Visie
Soest

Coaching en training voor vaders die een volgende stap in hun vaderschap willen zetten.

Wie bepaalt wat voor vader jij bent? De moeder van je kind(eren)? Jouw opvoeding? De cultuur? Of jij?

Vader Visie ondersteunt jou als vader om vanuit jouw eigen kracht in het vaderschap te staan.

Bij Vader Visie kan je terecht voor individuele sessies binnen of buiten tijdens een wandeling, groepswerk en ontmoetingen met andere vaders bij het Vadercafé.

Voor meer informatie nodig ik je uit op mijn website.

Over Vader Visie

Hoi, mijn naam is Patrick Timmermans. Met mijn bedrijf Vader Visie ondersteun ik vaders om vanuit hun eigen kracht in het vaderschap te staan. Ik zie het vaderschap, en het ouderschap in het algemeen, als een pad van persoonlijke ontwikkeling. Een uitgelezen mogelijkheid om als mens zelf te groeien en daarmee bij te dragen aan een liefdevolle en gezonde bedding voor je kind(eren).

Ik ben vader van een zoon (2010) en een dochter (2015). Een zoon uit een eerdere relatie waarbij mijn toenmalige partner zwanger werd voor we uit elkaar gingen. Nu voeden we hem als vrienden op. Een dochter uit mijn huidige relatie waarbij we kozen voor het ouderschap toen duidelijk werd dat we kiezen voor een duurzame relatie.

Dat ik met vaders wilde werken is duidelijk geworden tijdens mijn (coach)opleiding bij de Venwoude Levensschool. Hoewel mijn praktijk open staat voor iedereen gaat mijn hart uit naar de vaders en sta ik ervoor dat er zoveel als mogelijk bewuste vaders op deze wereld komen.


Vader Visie

Patrick Timmermans


Soest

Coaching en training voor vaderschap vanuit jouw kracht.