Durf de "Innertrail"!

ARPENTAGES
Soest

Unieke (persoonlijke) leiderschapsreizen in de Wildernis. INNERTRAIL is de combinatie van een reis met ARPENTAGES verrijkt met de mogelijkheid om professionele coaching 'on the way' te krijgen.

Het INNERTRAIL-concept gaat uit van de overtuiging dat de wilde, ongerepte natuur een unieke omgeving biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoewel je op talloze manieren kunt werken aan jezelf, weten wij bij het INNERTRAIL-team dat de situaties, prikkels en uitdagingen van een niet-door-mensen-bedachte omgeving je als géén ander over jezelf laten nadenken.

Doordat je met Innertrail een aantal dagen letterlijk de gebaande paden achter je laat, de telefoon uitgaat en er niks anders is dan de overweldigende natuur om je heen, kom je steeds dichter bij wat voor jou, jouw team of organisatie belangrijk is.  Het is letterlijk “disconnect to reconnect”.


Je gaat op pad met een uiterst professioneel en ervaren team van begeleiders. Olivier, onze gids, is volledig gecertificeerd tot International Mountain Leader, zowel voor zomerse- als winterse landschappen. Daardoor kunnen we echt de meest bijzondere plekken van Europa verkennen. Tijdens iedere reis zijn daarnaast twee ervaren coaches aanwezig zijn die jou of je team ondersteunen bij het vraagstuk dat speelt.


Wij regelen alles, van vervoer tot overnachting tot volledige dekking door onze reisverzekering en in sommige gevallen zelfs materiaal. Zo kun jij je volledig focussen op jezelf of je team!

Over ARPENTAGES

“With intens care and love, the Web weaves its Spider” (African proverb)

​De Natuur geeft mij energie. Daar kan ik leven met mijn kernwaarden, eenvoud en levendigheid. In de natuur heb ik alle tijd om te mijmeren, daar is dan ook alle ruimte voor. Eenmaal thuis kan ik dat sterke verlangen voelen om terug te gaan naar de bergen.

​Nog belangrijker: we denken dat we naar de Natuur gaan om daar iets te doen, maar het is de Natuur die ons verandert. Elke ervaring daar is vormend. Het is de plek waar ik me kan ontwikkelen, waar ik me laat 'knijden' tot een beter mens.

Deze passie voor de bergen is de grote drijfveer achter het volgen van de opleiding tot International Mountain Leader. Hoe extremer de tocht of hoe groter de uitdaging, hoe meer ik in mijn element ben en hoe dichter ik dan bij mezelf kom.

Al jaren neem ik groepen mee de bergen in om hen mee te nemen in mijn belevingswereld en om letterlijk en figuurlijk even boven de dagelijkse drukte uit te stijgen.


ARPENTAGES

Olivier Bello

Dr. Rupertlaan 53
3761 XS Soest

Durf de "Innertrail"!