Online Event Genieten van je leven

Spirit Coaching
Enschede

Laat mij je meenemen naar een leven waarin je volop gaat genieten van alles wat er is en je verbonden voelen met jezelf en de mensen om je heen.

Over Spirit Coaching

Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij, terug naar Nederland en daar, in de buurt van Amsterdam ging ik toen weer naar een kindertehuis. Mijn moeder moest werken en kon  nog niet voor mij zorgen. Twee jaar later haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis. 

Thuis klinkt leuk, maar het was geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. School was ook niet goed, want ik werd gepest tijdens mijn eerste vijf jaar op de basisschool in Amsterdam.

Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Door dit alles ging ik door het leven met een zeer laag zelfbeeld. Het was geen pretje want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer. Ik werd op 32 jarige leeftijd ziek met ME en zat gedurende 15 jaar thuis op de bank. In die 15 jaar heb ik talloze opleidingen en therapieën gevolgd om mijzelf te helen. Inmiddels heb ik alweer gedurende de afgelopen 20 jaar duizende mensen begeleid naar een ander leven.
Laat je inspireren en raken door mij. 

Dan verandert ook jouw leven.

Mahatma


Spirit Coaching

Mahatma Revier

Postbus 40267
7504 RG Enschede

Online Event Genieten van je leven