Van Ballast naar Balans | Driebergen-Rijsenburg

Een training van 7 dagen in een periode van ongeveer 9 weken.

Ieder mens is uniek, heeft andere vragen en worstelingen met het leven. De training is daarom alleen in hoofdstukken ingedeeld. Ik speel in op de groep en zorg ervoor dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. De training is positief gericht in het nu en naar de toekomst. Er wordt niet gesproken over dramatische levensverhalen en gebeurtenissen. De focus ligt juist op het loslaten daarvan en wat je er voor in de plaats wilt hebben.
Groepskracht speelt een belangrijke rol tijdens de training. Dat maakt dat vertrouwen in elkaar, eerst de aandacht zal krijgen. Groepskracht is het bundelen van energie. Met elkaar de ander zien en de kwaliteiten van elkaar benoemen. Er zullen NLP interventies plaatsvinden in combinatie met Touch of Matrix, om blokkades te verwijderen. De groepsenergie heeft hierop een extra krachtige werking.
Mijn eigen visie, ‘De kracht van je gedachten’, blijft de rode draad in mijn werkwijze.

Ga naar de website voor meer informatie.

 

Over Anna-Martine Banga | Driebergen-Rijsenburg

Metafoor Schrijver
Anna-Martine Banga

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Feng Shui Financiële dienstverlening Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Persoonlijke verzorging Psychologische hulp Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amersfoort